oj oj oj

Det är det minsta man kan säga för tiden har bara försvunnit och sommaren med den., Jag vet inte var den tagit vägen för det har varit jobba, äta och sova som gällt och nu så är snart en flyttning klar, bara städningen återstår och det är inget kul men som tur är så får jag hjälp frammåt med det.

Vad kan då ha hänt under de här 2 månaderna, är det verkligen så lång tid, jo det är det till och med lite drygt.

Tanten har hunnit med att bli BIR 2 gånger och med CK båda gångerna, en av gångerna till och med 4:e bästa tik i konkuransen av alla tikar, inte dåligt när man har fyllt 12 år.

Vi har haft hundtränings grupper under sommaren i valp och unghund då det uppstod ett jääääääääääääätte behov och det var under juli och augustsi  x 4 tillfällen.

Det har också varit Välle Dog Teams hunddag med inofficiell utställning och lydnadsprov. Det var många hundar anmälda både till lydnadsprovet och till utställningen och alla var så nöjda och glada med dagen.

Ungarna har haft en bra sommar J han har inte haft något fast sommarjobb, men han har blivit inringd av flera för att hjälpa till med gräsklippning, vedklyvning och stapling av ved, samt att klippa häckar runt hus. Kul att någon vill ha hans tjänster.
C han har inte gjort så mågna knop i sommar, men han har ändå inte varit på sitt värsta hummör. Han har umgåts med Nisse varje vecka och det verkar som de har det riktigt mysigt.

Så till flytten. Vi har bara flyttat tvärs över vägen men jag fördrar nog att flytta längre för på det här viset verkar man inte bli färdig någon gång. Men vi börjar nu se en ljusning i alla kartonger och det är bara så skönt. Vi får det  något mindre men hundarna kommer att få en bättre trädgård med bättre staket att röra sig på till nästa sommar och det är ju kanon för delras del.

Hundtänignarna har ju också hunnit starta för hösten och det är nu ett litet annat konsept med en timmes träning/ grupp och alla grupper på samma dag vilket gör att jag får en dag ledig /vecka och det kan behövas efter den här sommaren då det gått för runt hela tiden. Jag han knappt att umgås med lilla barnbarnet från Sundsvall när de var ner under sommaren.
En annan rolig sak som händer frammåt är att jag kommer att bli farmor 2 gånger om under början på nästa år. Kul, kul bara tiden fanns att kunna hinna med de små lite mera och även J och C så klart.

Det var en liten uppdatering av vad som hänt hos oss under sommaren. Ta nu vara på varandra och njut av hösten som är i antågande.

Kram Åsa

RSS 2.0