Första frukosten ute på altanen. Skönt

2012-03-23_07_23 (MMS)

Första frukosten ute på altanen. Skönt


2 veckor igen!

Då har det gått en massa dagar igen som inget blivit skrivet och nu så börjar sötebrödsdagarna med korta arbetsveckor gå mot sitt slut, för nästa vecka börjar jag mjuk uppstart med 3 dagars vecka istället för 2. Men det är bara i 2 veckor sen blir det heltid i 6 månader om jag inte lyckas hitta ett nytt jobb någonstans för då lär det bli heltid hela tiden.

Först får jag väll ge svaret på bilden som jag la ut på FB:



Det tog vi idag när vi var ute på Norstra Aurar  och om man då tänker på att det för inte så länge sen inte gick att gå nerför utan man fick gå uppe på kanten för det var vatten som slog upp. Märklig är naturen i alla fall.

Humöret har varit både upp och ner under senaste tiden men det är väll som det skall kan jag tro. Som tur är så har äntligen våren börjat komma och vi har njutit av altanen i flera omgångar. Det är bara så ljuvligt där ute och bättre kommer det att bli.

På hundfronten så har nu alla hundträningar utom Rallylydnaden startat och det är bar hur kul som helst med alla duktiga hundra och förare. Och framför allt se på alla framsteg som de gör med sina fyrbenta vänner.
Och vi ahr hunnit med många långa sköna promenader både i Norra Gattet, Oinare skogen och Bungenäs.

Det enda smolket som varit under de här senaste veckorna är att Tobbe blev påhoppad och lite biten av en stor schäfer för ungefär 2 veckor sedan men han har nu återhämtat sig både psykiskt och fysiskt. som tur är.

Måste bara ladda upp några flera bilder från dagens promenad.






Här var det också vatten sist vi var här

För då såg det ut så här



Och så klart våra vovisar gillade också dagens promenad där ute.



Det var det hela för den här gången. Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Min första vår blomma.

2012-03-15_11_10 (MMS)

Min första vår blomma.


Ljuvlig morgon promenad i norra gattet.

2012-03-07_08_32 (MMS)

Ljuvlig morgon promenad i norra gattet.


RSS 2.0