Nya friska tag.

Det är vad det är efter en midsommar helg som mest bara bestod i att vara i goda vänner lag, sova och bara ta det lugnt i största allmänhet och med massor av god mat så klart.

Vi kom tillbaka från  Fårö i går på fm och då var det till att packa ur husbilen och volvon alla grejer vi hade haft med oss. C han var inte speciellt hjälpsam för han hade struntat i medicinen och då blir inte tillvaron speciellt kul varken för honom eller oss.
Efter att allting var tömt så bar det av upp till jobbet för att tvätta matchkläder, klippa och linjera IP till dagens fotbollskola och det är klart att det blev vattnat 2 vänd också, det sista startade jag vid 22,15 i går kväll. Janne han hjälpte mig att koppla på ytterligare slang på regntåget under em för det räckte inte över hela planen då jag har tagit vatten från en annan vattenpost i år än i fjol.

Idag blev det som vanligt en tidig start, för jag skulle handla lite till fotbollskolans lunch innan vi skulle till stan med J och C. De hade först ett inplanerat möte på dietistmotagningen var och efter det skulle jag på ett möte om hur vi skall kunna hjälpa C frammåt. Få se hur det går för det kommer nog att bli flera instanser inblandadde i det hela innan vi kan få någon rätsida på det.

I kväll efter maten tog Janne och jag hundarna med oss ut till Oinareskogen för en promenad och det var välbehövligt att få kuta en del. På hemvägen passerade vi Hägurstadar där moffa har sin båt och där badade alla hundarna magarna, även Linus som aldrig sett så mycket vatten på en gång, han var riktigt modig.

Om en stund så skall jag få hjälp av Janne att dra ut bevattningen och starta upp den igen så att den får gå under natten (måsta vattna varje natt nu).

Det var en liten sammanfattning av våra två dagar sen senaste bloggen och ta nu vara på sommaren och varandra där ute i verkligehten.

Kram Åsa

Midsommardagen på Fårö

Då har vi kommit till mitten på dagen av midsomamrdagen och just avklarat en långpromenad med hundarna på 2 timmar. Vi gick ner till Sudersand för att kolla in festfolket men det verkade rätt lugnt om man skall jämföra med fjolåret och hur det såg ut då. Jag kom ut hit i går på halva fm. efter att ha jobbat en stund. Resterade familjen åkte ut med 9o färjan så de var på plats en bra stund innan mig. Vårt midsommarfirande är som under flera år tidigare i goda, glada vänner lag med mycket mat och dryck,skratt och prat. Den enda som var lite obstinat var C, men det vet vi vad det beror på och det är att alla rutiner faller en sån här dag. Ungarna de tältar och janne och jag bor i husbilen. Och det är klart att jag han kolla in fullmånen under kvällen också för Janne och jag satt ute och tittade på den ändå till den försvann bakom molnen, är lite knäppt kanske men jag gillar månen. Det blev då inget bloggande i torsdags för jag jobbade först hela fm med att städa lokalerna medan J hjälpte mig att klippa flyget och jag linjerade. Men som tur var så han jag färdigt innan pumpslangen på maskinen sprack och det gjorde den mitt i vägen så där ligger det nu en stor färg blaffa, den försvinner efter ett tag får jag tro. Sen var det hem och städa av lite för ägaren till huset kom förbi och tittade till det, tog en fika och pratade lite, efter det var det tillbaka till jobbet igen för ett styrelsemöte och starta bevattningen på kvällen igen. Resten av dagen kommer jag att bara vara (kan ni tänka er det, jag bara vara)och hjälpa J att göra potatisgratäng till alla (ca 10 personer), för i kväll skall det grillas och ätas gratäng och det är mums det. Ta nu vara på varandra där ute i verklighetan och njut av midsommardagen för det skall jag göra. Kram Åsa

Årets första smultron.

Det var precis vad vid åt i kväll (blev tyvärr inga bra bilder) när vi var en tur till Bungenäs med hundarna, backarna var bitvis röda, men som vanligt så kanske jag skall börja från början med utställningsresultaten sen i måndags.

Det började med att Stig-Helmer fick en 1:a men gick inte vidare i konkuransen. Sen var det Quintus tur att visa upp sig i öppenklassen och det var vår uppfödare som skulle ställa honom och han fick en tvåa för han tyckte det var lite läskigt med en annan i andra ändan av snöret.
Sen hjälpte jag henne att visa en öppenklass tik som heter Pinglan och hon fick en 1:a hon också men gick inte hon heller vidare även om domaren verjkade gilla henne.
Sist ut var Tanten och hon var som valigt bästa eller gammal är bäst för hon fick 1:a, HP och blev precis som på lördagen 2:a i konkuransen.
Uppfödaren hade även en uppfödargrupp där Tanten ingick och 3 andra hundar, hon fick 1:a och HP på gruppen samt kom 2:a i konkuransen och alla hundarna fick jätte bra kritik även Quintus.

Efter utställningen så bar det av mot Oskarshamn och båten. J han var helt slut efter de här dagarna, somnade på vägen hem flera gånger.

Hemma igen mitt i natten, blev det lite sömn innan jag for upp till jobbet och städade medan Janne hämtade C i Tingstäde hos kontaktfamiljen. När de sen kom hem igen så packade Janne ur husbilen alla grejer för den skall nu lastas inför midsommarhelgen på Fårö.

På kvällen så tog vi oss en tur till Oinareskogen och där var det en hel backe full med Blåeld
                            

Dagens övningar har varit attt förbereda inför A-lagsmatchen i kväll, ta emot varor inför Fotbollskolan nästa vecka och framför allt få igång bevattningen och det tog hela dagen, till sist fick jag ringa efter Janne så att han kunde komma och hjälpa mig att få ihop de där slangarna, de är stenhårda.

Men innan han kom upp till mig så var han och J till Visby för att handla medan C var hos moffa och kastade flundrenät. När J sen kom hem så klippte han gräset och C han åkte på att damsuga huset.

Nu snart är det tid att åka tillbaka till jobbet för att dra ut bevattningslangarna och starta bevattningen för gräsmattan börjar torka upp. Och man måste vattna på nätterna för annars blir det för stor avdunstning.

Ta vara på varandra där ute i verkligeheten, få se om jag kan få till någon blogg i morgon oxkså.

Kram Åsa

Bättre upp!

Då har andra utställningsdagen kommit till sitt slut, och idag så blev det betydligt bättre resultat än i går eller rättare sagt tvärt om.

För det började med Stig-Helmer i unghundsklass där där det var 11 hundar anmälda och vi fick en slät etta men är ändå nöjda med det för kritiken var bra.
Nästa hund ut var Quintus och även han fick också en slät etta i öppenklass och där var det 20 hundar anmälda och han fick också väldigt bra kritik och det var Janne som visade honomm nästan hela vägen igen om och det gick så där, han har lite dåligt fokus på hunden mer på det runt ikring.
Sist ut idag var Linus och han fick en 2.a i öppenklass ( samma som Quintus) för hans öron stod rakt upp idag och han har inte riktigt fattat att han skall gå fint och visa upp sig.
Tanten hon fick vila tillsammans med Tobbe idag.

Det roligaste som hände var att en var att en gammal kompis som jag inte träffat sen ca 1985 kom till utställningen (hon bor i Husqvarna nu) och vi umgicks under nästan hela eftermidagen, jätte kul var det att träffas under så lång tid.

Kvällen blev en långpromenad med hundarna och lite mat, även prat med Piia om morgondagen och vad som händer då, mer om det i morgon kanske.

Nu skall jag återgå till familjen och även ta en duch, ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.
Kram Åsa

Första utställningsdagen.

Då var första utställningsdagen tillända och om man nu skall summera den så började den som vanligt tidigt men det är ju inget ovanligt med oss.
Veterinärbesiktingen började 07.30 och vi hängde på låset för vi hade ett tält att sätta upp och skall man få en någorlunda bra plats så vill det till att vara där i god tid. Vi hittade en bra plats med bra utsikt över ringen och som tur var så hade vi god hjälp av J som bärare och tältresare. När allt var uppe gick han tillbaka till husbilen där Tobbe och Linus väntade. Han kollade film, duchade och promenerade hundar innan han kom bort till oss på utställningsområdet igen.

Hur gick det då: Först ut var Stig-Helmer och han fick en 2:a för han var inte tillräckl.igt utvecklad och likadant var det med Quintus i öppen. Sist på dagen gick som vanligt Tanten och hon fick ett HP, blev placerad som 2:a i konkuransen. Och tiken hon gick emot var ju champon flera gånger om så det var bra ändå. Den som dömde var Svante Frisk.

Kvällen har för övrigt varit lugn. Vi tog en promenad med hundarna och tog en mjukglass på en Sibylla korvmoj.

Då tar vi nya tag i morgon med en ny domare och då vet man aldrig hur det går.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa 

Jönköping.

Då har vi få anlänt till Jönköping eller rättare sagt så kom vi hit i går natt vid 23 tiden, de höll receptionen lite extra öppen för oss då båten också var 15 minunter sen, och jag ringde hit ock sa var vi vad så att tiden skulle räckt till.

Det var först ingen trevlig upplevelse för det bubblade upp en massa tankar sen tidigare för det var på den här campingen som vi bodde permanent 1995 och min tidigare man som inte var en snäll en. Det var en hel del tankar och ångest som bubblade upp medan jag gick en sen promenad med hundarna.

För övrigt i går så var de lite jobb med att klippa IP ocjh måla IP planen innan vi skulle bege oss mot Visby och båten. C han lämnade vi i Tingstäde och J han åkte med oss hit. Han levde ju sina första 1,5 år här på den här campingen så han var nog lite spänd på hur det skulle vara.

Idag så har vi varit på Biltema, Jula ochn Rusta. Det blev en del shoppande och J han köpte en ny moppe hjälm, det var då planerat köp för han hade sett ut det innan vad han skulle köpa.

Jag hade en gissnings tävling i den förra bloggen och det var gamla telefonstolpar som var gjorda som ett staket runt en tomt i Fårösund, så båda svaren var rätt, Häftigt ,mönster var det allt.

I morgon väntar hundutsällning för Tanten, Quintus och Stig-Helmer, får se hur det kommer att gå för hör har väderprognosen lovat åska med regnskurar och bara 11 -13 grader varmt, fast det är vi ju vana för det har inte varit mycket varmare hemma under hela tiden.

Nu kom det lite främmande till husbilen så nu skall jag hand om dem.

Ta vara varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa 

För mycket!

Så är det nu, att det är för mycket av allting där för har det inte bloggats på ett antal dagar.
Det är mycket både på jobbet och hemma.
Men att börja från början så var jag på ljusparty förra torsdagen och det är alltid lika trevligt men frågan är alltid vad man skall handla. Det blev 2 förpackningar T-ljus med olika dofter, tanken är att det skall vara i husbilen och lukta gott.

I fredags så började det med en tidig promenad som vanligt och då hittade jag det här, är det någon där ute som kan gissa vad det är för något.

                            

Sen blev det jobbet i två omgångar för det kom super mycket vatten så det var som värsta snösmältningen. (hörde idag att det kommit ca 50 mm.)

                          

Det var antagligen min skuld efter som jag hade ut regntåget på torsdan och det var så i fjol att så fort jag startade det så började det regna, så det måste vara jag som satte igång det.

Hemma så var det storstädning av hela huset under både fredag och lördag. Ungarna de var vid kontakfamiljen i Tingstäde så de klarade sig undan, det var bara Janne som blev drabbad. Men det är klart att jag var på jobbet en stund i lördags också för jag hade ju tänkt klippa gräset på fredan på IP, men med allt det vattnet så var det bara att glömma.

På söndan så tog vi hundarna med oss till Fårö för att fota och gå en lång promenad på Norstra Aurar som är en jätte lång sandstrand vid Fåröfyr.

                                 

Inte lätt att få hela gänget att vilja som jag vill samtidigt. På em så hämtade vi sen hem J och C från Tingstäde.

Igår måndag så var det gräsklippning och städning för hela slanten på jobbet och Janne han har börjat lasta husbilen inför Jönköping. C han hade skolavlsutning för år 6 och sen var det fika vid Bungegården. J han förbarmade sig över hundarna och tog dem på en promenad på kvällen så att vi slapp det.

Då var vi framme vid dagens händelser och det är då samma här på jobbfronten, men idag så har det bara varit gräs och åter gräs. C han har klippt gräs här hemma och J han har haft sin skolavslutning idag. Efter det var han till moffa och bankade sönder några lastpallar som moffa skall ha till ved.

Janne och jag tog hundrna med oss till Oinare skogen i kväll så att de skulle få springa lite, och det var verkligen full rulle.

Det här var då en liten sammanfattning över vad som hänt här hos oss under 5 dagar. Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Dagar som flyger

Det är just precis vad det gör, dagarna bar flyger iväg och ingen vet vart de tar vägen. För att börja med gårdagen så var det som vanligt en del gräs att klippa och så förberedelse inför A-lagsmatchen som var i går kväll.

På morgon promenaden då det var fuktigt ute så hittade jag det här spindelnätet, att de bara kan bygga på det viset.
                                

De är ena riktiga byggmästare och jägare, spindeln var inte synlig men den satt säker och väntade i bra skydd.

På kvällen så var vi till Panget för att träna till Jönkping nästa vecka, det gäller att ligga i. Meningen var att C skulle träna lite med Tobbe inför juniorhanling i augusti, men han kom på att det var roligare att titta på när de andra körde cross.

Janne han började fixa husbilen under dagen, så att den skall vara så klar som möjligt i nästa vecka.

Idag så har det mest varit städning efter matchen igår och så har IP blivit luftad och så kollade jag att regntåget fungerade som det skulle, inte för att jag behöver börja vattna ännu men man måste ju veta att saker och ting är i ordning när det skall användas.

När jag kom hem så blev det en promenad med enbart Linus för han har bara koll på sina kompisar i flocken när vi tränar. Sen fick Tanten sig en borstning igen, hon har så väldigt mycket päls och tanken är att hon skall bada i helgen och då måste hon vara ordentligt genomgången för annars blir hon som en tovad hund.

J han blev såååååååååååå lycklig idag när han kom hem från skolan för då hade hans lämplighets intyg  till moped kortet änligen kommit. Men lite smolk i bägaren blev det ändå för han fick ingen körtid förrän i augusti, så nu hoppas han på att någon lämnar återbud så att han kan få en tidigare tid.

C han tog en ledig dag idag och var till Hyle och fiskade. Han fick några bra katt fiskar som katterna gillade.

I kväll så skall jag på ljusparty så Janne och J får gå kvällsrundan med hundarna för C han håller på att städa rummet och det behövs verkligen för annars vet han att jag städar på mitt sätt och det vill han inte veta av.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligehten.

Kram Åsa

Kan en gräsklippare krocka med en svala???

Det är det som jag funderar över.
För i morse när jag satt på flyget och klippte så for svalorna runt om kring mig och de är ena rackare på pressions flygning må jag säga för de flög precis framför klipparen och då pratar jag om så nära som 10 cm framför. Jag hade svalor runt hela mig under ca 30 minuter för sen var de nog mätta på alla småkryp som virvlade upp ur gräset under min framfart. Är det någon där ute som vet om det går att krocka en gräsklippare med en svala?

För som ni förstår så var det lika mycket gräs idag som igår att klippa, för även IP blev klippt och linjerat innan jag gick hem för dagen.

När jag kom hem så kom Janne och J ungefärs samtidigt, Janne han har varit privat chauför idag med, för han har skjutsat J till Hall där de hade mentors dag hemma hos en lärare. C han var i skolan som vanlig ochn det verkade ha gått lugnt av.

Efter en kort fika paus så åkte trimmbordet ut på utsidan och jag började borsta igenom hela gänget och det var verkligen ett stort behov av hundvård, men det är inget som de ser framemot eller gillar men vill man vara fin får man lida pin.

När vi sen fått i oss lite mat så drog C ner till fiskeklubben. De fiskar på hamnen varje tisdag kväll och de får mest flundror och en och annan ströming på mete.
Janne och jag drog ut till Oinareskogen med gänget, där träffade vi Wilda och hennes matte så det blev en del bus för alla hundar.

Nu skall jag snart ta mig en kopp the och en macka innnan duchen och lopplådan. Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Då var man efter igen.

Nu har det då lyckats passera två dagar igen sen förra bloggandet så nu får det bli en sammanfattning ingen av 2 dagar.

I går söndag gick hela dagen åt till en Sheltie träff i Marsängen på Tofta skutfält och i år lyckades vi komma dit (i fjol körde de stridsvagnar där så det var avstängt) Det är alltid lika roligt att se alla hundar springa runt och busa. Mest synd var det om lilla Tova som slutat löpa för några veckor sen men det fattade inte pojkarna för de var på henne hela tiden trotts upprepade tillsägelser så var hon alltför spännande, fast hon kanske var väldigt söt i deras ögon.

                          

Här sittter vi och tar en fika och vatten till hundarna efter en promenad längs stranden.

På vägen hem så var vi förbi Willys och handlade, bäst att passa på när man passerar Visby. Vi var också förbi min dotter för att lämna lite grejer till henne och barnbarnet.

Söndagskvällen för övrigt så hände det inte värst mycket utan hundarna fick en kort promenad runt Fårösund. Men våra bekanta från Södertälje lurade oss för deras son hade  bilen så vi trodde att de allt anlänt, de skall inte komma förän midsommarvecka och så träffade vi en massa andra bekanta på vägen så det tog lång tid att gå en kort sväng.

Idag så har det bara varit gräs och åter gräs som jag klippt på jobbet. Efter jobbet så blev det lite kontorsjobb hemma (ligger duktigt efter med det) och J han klippte gräset när han kom hem, C han gjorde som vanligt så lite som möjligt. Janne han har pulat dit ett lås i garage dörren och det blev jätte bra.

När vi ätit plattbullar och potatis så blev det hundarnas tur att gå en promenad på Bungenäs i regnet. Det regnade inte så mycket när vi gick ut men det tilltog under tiden så jag slipper ännu att starta bevatningen på jobbet.

Nu skall jag gå och hålla Janne sälskap framför TV en stund innan Jhon Blund kallar. Glöm inte att vara rädda om varandra där ute i verkligehten.

Kram Åsa



Vemod, avslutning på hundträningar

Det är alltid lite vemodigt och tomhets känsla när hungrupperna har avslutning och det var det i går fm.
Alla grupper som var där fick visa upp ett litet program för varandra vad de jobbat med under våren och den lilla uppvisningen var verkligen uppskattad av de andra deltagarna.



Här är det delar av rallylydnads gruppen som visar hur det går till att gå en rally bana.



Valpgruppen som skall visa att hundarna kan gå fint i koppel. Här vissade vi också att det går att kalla in sin hund tvärs över en väska full med hundgodis, inte dåligt.

Tävlingslydnadsgruppen visade inkallning mellan hundar och förare då alla hundar var lösa och ställande under march. Allmänlydnadsgruppen visade läggande och sittande i grupp opch så klart visade alla grupper att hundarna kunde sitta vid sidan och gå fint i koppel.

Efter alla uppvisningar så plev det en lång fika paus med mycket prat och skratt.



Då serverades det kaffe och rulltårtebakelse till alla deltagare. 

Janne han hade jämt jobb under gårdagen att aggera chauför. för C han skulle till stan till 9.30 och gå resten av junior hanlignskursen och det tyckte han var roligt, få se om han kommer att träna vidare.
På kvällen var åter till hundpanget för grillning och umgänge i glada vänner lag. Det var varmt och skönt ute men det gick inte ändå att sitta ute så länge för de har myggor som elefanter där.

Idag så väntar en sheltieträff i marsängen på Tofta skjutfält, så måste vi fylla på kylen lite och vi kommer också att passera min dottern som bor i Visby.

Njut av dagen och solen, ta vara på varandra där ute i verkligeheten.

Kram Åsa


Torsdag och fredagssammanfattning.

Det är då väldigt vad tiden rusar i väg, har varken hunni t eller orkat vara vid datorn sen i onsdags men har är en liten sammanfattning över de dagar som passerat med sol och lite mera värme.

I torsdags så var det bara städning för hela slanten och på eftermidagen så blev det ett möte i skolan med C. Det var ett kombinerat utvecklingsamtal (invecklingssamtal) och ett EVK utan rektor (hon vill inte vara med på mina möten med skolan) och jag fattar inte hur det går till men han skall i alla fall uppfylla målen i alla ämnen, säger dem i alla fall.
Efter mötet så bar det av mot hundpanget och utställningsträning inför Jönköping om 2 veckor. Träningen gck rätt bra med grabbarna grus och Tanten, men Linus han gillar inte riktigt det där att vara själv i koppel och inte ha hela stora gruppen med sig. Bara att träna vidare.
Jannes bror han kom också äntligen iväg till Visby med sin lilla segelbåt för i torsdags var första dagen som jag kunde sitta i bara t-shirt på IP planen när jag luftade den, gräs behöver inte bara vatten och regn det behöver luft till rötterna också.

När vi var i Fleringe och tränade så var C till moffa och klippte gräs. J han var hemma och tog det lugnt.

I går när det var fredag så var jag på flyget och klippte och linjerade de två planer som finns där och sen blev det inte så mycket mera arbete den dagen för på em så träffade jag en gammal arbetskamrat i Slite, där  städade vi ett hus samtidigt som vi pratade strunt. Vi brukar städa det där huset 1 gång per år samtidigt som vi träffas, det är enda gången på år som det verkligen blir så, lite av tradition.

C han var till Visby på första delen av en junior hanlings kurs som GKK håller i. Han hade med sig Stig-Helmer dit men idag så är det Tobbe som skall få följa med.

Janne han får mest vara taxi chauför nu i två dagar för det blir mycket farande både igår och idag.

Vår dag idag bjuder på mer juniohandlings kurs för C och vi skall ha avslutning på vårens hundträningsgrupper på fm. J han skall till moffa och kasta av det sista vedlasset för honom.
Efter avslutningen i Fleringe så måste jag jobba en stund för att klippa av gräset på IP planen, det blir annars för högt för att klippa ner. Kvällen blir trevlig sammvaro och grillning med Pensionats folket och några till.

Ta nu vara på solen och värmen men glöm  inte bort varandra.

Kram Åsa

Sommaren är i antågande.

Det verkar så i alla fall för i em och i kväll så var det jätte varmt och skönt ute. Annat var det i morse när jag satt på stora klipparen     och klippte IP planen inför kvällens Div 4 match. Det var inte riktigt så illa som igår att jag behövde vinterkläder men inte långt ifrån. Jag han också med att tvätta 2 maskiner och få den torr och sorterad. det kom också en del varor till kiosken, för nu är det fullt ös där.

Janne han var i skogen på fm och körde hem ett lass av vår ved och när jag slutade jobba så hämtade han upp mig och vi körde 2 lass till. Sista lasset fick J hjälpa till med för då fixade jag mat till oss alla, kyckling och kokt potatis, mums.

Efter maten så var Janne och jag på en långpromenad i Oinareskogen och den blev verkligen lång för vi missade avtagsvägen där vi skulle svänga, så det blev till att gå tillbaka en hel del innan vi var på rätt spår igen. så kan det gå när man går och bubblar för mycket.

C han har varit på Kanonen i Visby med klassen för att bowla och spela lacy dome (de måste göra slut på klasskassan) och J han har haft en helt vanlig dag i skolan, men de var ute och sprng 2,5 km på gympan och han blev helt slut för han hade inte tagit astma spray varken på morgonen eller innan gympan som han  skall göra.

Nu så skall datorn stängas ner och jag skall i duchen för grabbarna grus de satte igång allt klockan 4 i morse så nu börjar ögonlocken att bli tunga.

Ta vara på sommarvärmen och varandra.

Kram Åsa


Allt fösvann.

Hade just skrivit ett långt inlägg om att det står sommar i allmanackan och så tryckte jag på fel tangent och allt bara försvann, inte kul.

Idag när jag klippte gräs på jobbet så var det scoter overall, läderstövlar med varma sockor och skinhandskar som man har på vinter på, ändå frös jag stundvis, så var är sommaren kan man fråga. Det blev också en del tvättat och städat idag på jobbet.

Janne han var i skogen och höll på med vår ved och då visade det sig att vi måste få bort vedskvätten den här veckan och sen blir det till att köpa in resten vi behöver, gillar inte att krusa folk som är svidiga för då kan det vara. Janne han också med att tvätta en hel massa för det verkar som det förökar sig hela tiden i tvättkorgen.

Efter jobbet så åkte janne och jag tillbaka till skogen för att dra ihop allt ris som blir av grenarna när man tar det grövre och sen han jag precis hem för att ta hand om en hunds klor.
Hunden går på dagis i stockholm och de påstår där och tar betalt för att klippa hundens klor var 14 dag, men jag anser att de inte har gjort det de har tagit betalt för för, hunden hade nästan klor som växte runt, inte kul att se och inte skönt för hunden.

Efter maten så blev det en tur till Bungenäs med gänget för att det skull få springa lite och nu är både Tanten och Tobbe ok i sina magar, verkligen skönt.

Jannes bror har ännu inte lyckats ta sig iväg med båten för det blåser ännu på tok för mycket, ser ut som han får vänta till torsdag på bättre väder.

Ungarna de var i skolan som vanligt och det verkade lugnt, jag och J har i kväll också skrivit en skade anmälan till kommunens försäkringsbolag om hans hjärnskakning i förra veckan då det hände på skolan.

Det var det hela för dagen och var nu rädda om varandra och njut av den lilla sol vi ser mellan varven.

Kram Åsa


RSS 2.0