Torsdag och fredagssammanfattning.

Det är då väldigt vad tiden rusar i väg, har varken hunni t eller orkat vara vid datorn sen i onsdags men har är en liten sammanfattning över de dagar som passerat med sol och lite mera värme.

I torsdags så var det bara städning för hela slanten och på eftermidagen så blev det ett möte i skolan med C. Det var ett kombinerat utvecklingsamtal (invecklingssamtal) och ett EVK utan rektor (hon vill inte vara med på mina möten med skolan) och jag fattar inte hur det går till men han skall i alla fall uppfylla målen i alla ämnen, säger dem i alla fall.
Efter mötet så bar det av mot hundpanget och utställningsträning inför Jönköping om 2 veckor. Träningen gck rätt bra med grabbarna grus och Tanten, men Linus han gillar inte riktigt det där att vara själv i koppel och inte ha hela stora gruppen med sig. Bara att träna vidare.
Jannes bror han kom också äntligen iväg till Visby med sin lilla segelbåt för i torsdags var första dagen som jag kunde sitta i bara t-shirt på IP planen när jag luftade den, gräs behöver inte bara vatten och regn det behöver luft till rötterna också.

När vi var i Fleringe och tränade så var C till moffa och klippte gräs. J han var hemma och tog det lugnt.

I går när det var fredag så var jag på flyget och klippte och linjerade de två planer som finns där och sen blev det inte så mycket mera arbete den dagen för på em så träffade jag en gammal arbetskamrat i Slite, där  städade vi ett hus samtidigt som vi pratade strunt. Vi brukar städa det där huset 1 gång per år samtidigt som vi träffas, det är enda gången på år som det verkligen blir så, lite av tradition.

C han var till Visby på första delen av en junior hanlings kurs som GKK håller i. Han hade med sig Stig-Helmer dit men idag så är det Tobbe som skall få följa med.

Janne han får mest vara taxi chauför nu i två dagar för det blir mycket farande både igår och idag.

Vår dag idag bjuder på mer juniohandlings kurs för C och vi skall ha avslutning på vårens hundträningsgrupper på fm. J han skall till moffa och kasta av det sista vedlasset för honom.
Efter avslutningen i Fleringe så måste jag jobba en stund för att klippa av gräset på IP planen, det blir annars för högt för att klippa ner. Kvällen blir trevlig sammvaro och grillning med Pensionats folket och några till.

Ta nu vara på solen och värmen men glöm  inte bort varandra.

Kram Åsa

Kommentarer
Postat av: Mita

Du har energi för ett kompani Åsa, tror den stora gräsklipparen kan gå utan batteri bara du sätter dej på den :)

Kramizar och vi syns imorgon på Tofta

/Mita

2010-06-05 @ 08:38:00
URL: http://www.byssegardas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0