En arg geting.

Inte jag och ingen av de andra i familjen heller utan det är den där getingen som stack mig i kinden när jag skulle ta fram gödningen till morgondagens arbete, om det nu går som jag vill.

                                                       
Den fulingen kanske såg ut så här inte vet jag för de hade ju bygt ett bo under presseningen där jag förvarar all gödning till planen. kinden ömmar och är lite svullen men inget värre.

Det som annars har hänt idag är att jag har klippt gräs och åter klippt gräs men även hunnit tvätta en maskin med matchkläder.

C han ahr varit med moffa hela dagen och J han gjorde slut på sin reklamhög så att de fick köra ner lite mera till honom, eller rättare sagt han fick ta färjan över till Broa för att hämta den där.

Janne han har tvättat och jag har badat en tant inget hon gillar men ibland måste hon det.

Om en stund drar vi till Hägurstadar för att grilla med några bekanta och det brukar bli både mumsigt och trevligt, tråkigt nog så har sommarvärmen försvunnit så något bad för barnen blir det nog inte, men man vet ju aldrig.

                             

Resten av dagen/kvällen kommer det inte att hända så mycket mera än det och så klart måste hundarna få sin promenad.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten och akta er för arga getingar.

Kram Åsa

Datorer,datorer och åter

datorer. Så är det i vårt hem, för just nu så har vi/jag startat en gammal dator att ha i köket att surfa på. Mest för att min egen är så mycket material ocvh program på, så om jag bara skall skriva något här i bloggen (utan bilder), kolla vädret som jag gör jämt eller något annat kul så har det tagit emot att starta min eller Jannes för min den tar en hel evighet innan den kommer igång för den är en ren arbetsdator. Jannes är inte så mycket grejer på men det tar ädå lite längre tid och han vill ju sitta där själv, för tid är ju det enda man har gått om.

Vad har annars hänt idag: vi har varit en långpromenad till Bungenäs igen med hundarna så att de fick kuta i en ny backe på hemvägen och även idag var den galna gamla damen igång. Hundarna har blivit borstade och fått klorna fixade och för övrigt så ha Janne och jag mest slappat hela dagen men som sagt en hel del dator uppdatering har det varit.

J han har varit i färjekön idag med och idag gick utdelningen av reklambladen betydligt bätter än i går. C hämtade vi hos kontakfamiljen nu i em och han hade faktiskt fått av sig sitt hår under helgen för en av döttraran där håller på att utbilda sig till frisör så hon kapade av det och det blev supersnyggt på honom.

Resten av kvällen blir en kort promenad med hundarna och sen kanske lite mera dator eller om man skulle gå i lopplådan tidigt i kväll kanske, få se vad det blir.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

En galen gammal tant!

Som jag skrev i går så hade jag inte bestämt mig vart hundarna skulle få sin promenad och valet slutade på Bungenäs.
Där har vi en låååååååååååååååååååååång uppförsbacke från brottet och mot utgången den är ca 200 meter lång och rätt brant i stigningen, där får hundarna kuta mellan Janne och mig så länge man känner att de orkar. Janne han står på krönet och jag i botten. Det brukar bara var grabbarna som springer men igår så satte Tanten av och sprang 4 gånger upp och ner, grabbarna sprang 5 och det värsta var att de var mer flåsiga än den gamla damen. Vad månne bli av denna super tant för hon fyller faktiskt 11 år den 7 augusti så hon borde inte varken vilja eller orka springa på detta sätt.

                                      


Idag så har det varit min 2:a helt lediga dag sen midsommar och det beror på ruskvädret (behöver inte vattna för det sköter han där uppe), kom inte upp ur lopplådan förrän klockan var närmare 11, inte mig likt men skönt var det att få kaffe, mackor och tidning på sängen, hundarna promenerade och jag bara kunde vara kvar där i lopplådan.

J han har jobbat på med sin reklamutdelning i färjekön hela dagen utan större reslultat för bilarna vill inte öppna rutorna då regnet höst ner.

Kvällen för övrigt blir lika slapp som övriga dagen (fast jag har klarat av en del dator jobb i alla fall i dag) och så är jag ju nästan färdig med Ullas dator, så lite har blivit gjort i alla fall. Hundarna måste så klart ut i rusket en gång till även om de inte gillar det så värst mycket men man märker att de är mer trötta idag när det är lite svalare, de lider inte så mycket utan kan koppla av på ett annat sätt.

Sköt nu om er där ute och ta vara på varandra sär ute i verkligehten.

Kram Åsa

Regn = Sova!!!!!!!!!!

Väntar ännu på det utlovade regnet, fast det kom ju en skur så mycket att jag fick avbryta klippningen på flyget. Jag hade räknat med att hinna klippa klart där innan det skulle komma men tji fick jag för SMHI:s prognos stämde inte för den sa att det skulle börja kl. 15 men det var några timmar för tidigt.

Där av rubriken för är det som de har lovat så skall det regna hela dagen i morgon och även i natt vilket betyder att jag inte behöver vattna IP planen utan kan vara ledig och sova hela låååååååååååånga dagen (någon som tror på det).
Fick föresten beröm av en ledare igår kväll när jag C och Janne var där och startade regntåget (tog det i samband med hundpromenaden). För i Visby var det träningsförbud på så gott som alla planer, för de är upptorkade men min är grön, inte super grön, men grön i alla fall och de andra två som var med, tränade på IP planen i tisdags och sa att den var helt ok, då blev i alla fall jag glad.

Vad händer då mera idag. J han är ledig idag med, han börjar jobba i morgon igen och C han skall till kontakfamiljen i Tingstäde i em och jag skall försöka klara av lite mera dator jobb och så klart trottsa regnet(om det nu kommer) och ta en rejäl promenad med hundarna antingen i skogen eller på Bungenäs, inte bestämt mig ännu.

De som är mest lyckliga över väderomslaget är hundarna för de led verkligen i går när det var över 30 grader både inne och ute. Man skall ju inte klaga över värmen men det kan ju vara lite måtta på det hela.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Svettig torsdag.

Svettigt är det för att det är åskvärme ute. Luften står bara och vibbrerar om den nu kan det.

Började min dag tidigt som vanligt och även Janne fick gå upp när jag drog till jobbet för han och J skulle på Folracefestivalen i Follingbo,  J skulle träffa sin ledsgare där (hela den familjen håller på med folkrace) och J han gillar ju bilar och motorer så det passar honom perfekt. Janne han passade på att tvätta bilen och uträtta lite ärenden under tiden.

Jag jobbade på med att vertikalskära IP planen efter det att regntåget gått färdigt, innan blev det en del kontors jobb. På hem vägen passerade jag flyget och konstaterade att det måste klippas, fattar inte hur det kan växa när det inte får vatten. Försökte också få igång den där trimmern utan att lyckas så nu får jag nog ragga upp någon trimmer mekaniker någonstans.

Hemma så har det blivit en hel del framför datorn för jag har Ullas dator här som tappat IP adressen under åskovädret i lördags samt att den måste uppdateras för hon har bara segband där hon bor.

I går kväll var alla till Tingstäde och Tingstäde TTK som hade fotbollskväll. Det var bara ungarna som spelade och en kompis till J som även var med i fjol. Efteråt så bjöds det på kokt korv, kaffe och saft.

På dagen igår så klippte jag IP planen med den gamla klipparen för den stora har ännu inte blivit lagad. J och Janne var uppe och försökte att få igång trimmern och även få ordning på starten på den gamla för nu så använder jag ibland den stora startnyckel (poligrip) för att starta, ungefär var annan gång så något galet är det. Problemet är att jag inte kan vara utan den just nu för gödningen skall på i nästa vecka och då måste jag ha den.

Sen är det där med relationer ett kapitel för sig för ibland tror jag att man skulle behöva en relationsexpert för att kunna lösa ut var problemet är och var det började. Men jag kommer nog på något, brukar det, annars så frågar jag nog "byggpoeten" han kan ibland ha bra svar.

Resten av dagen blir bara att ta det lugnt och forsätta med mera dator jobb (det är mera kvar). Eventuellt blir det en tur till badet med ungarna under kvällens lopp för C han måste ut och röra lite på sig idag, för han har inte gjort många knop överhuvudtaget mer än att äta en massa.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten och glöm inte att dricka mycket vatten.

Kram Åsa


Jäkel tisdag.

Det är precis vad det har varit i alla fall i början av dagen, för jag var på jobbet som vanligt vid 5 tiden för att flytta fram regntåget och det var då inget större problem.
Efter det blev det lite kontors jobb och annat plock. Men det var därefter som det började, för tåget hade nästan gått färdigt och min plan idag var att lufta IP planen (gräs behöver vatten, näring och luft) och jag började med att smörja vertikalskäraren så att den kom att gå lite lättare. Då var det dax för den gamla gräsklipparen att börja jobba och det efter att jag bytt tändningslåset på den men, se då fanns det inte så mycket som ett liv i batteriet, bara att sätta på laddning och vänta med vertilkalskärningen till en annan dag.

Aha tänkte jag då så kan jag ta fram grästrimmer och slå bort allt gammalt gräs under staketet eftersom det behövs göras. Men då startade inte den heller.
Efter att ha rengjort luftfilter och tändstift utan att den startade mer än en liten liten stund så gav jag upp. Flyttade regntåget till andra längden som den skall gå i natt och gick hem, fast först köpte jag ett nytt tändstift hos cykel Janne. Få se om det är det som är felet med den. J lovade att han skulle fixa med det i morgon.

I går så var det först jobb en liten stund och sen for Janne och jag iväg till Visby för att råttorna i kylen var på väg att flytta till ett bättre ställe där det var mera att äta.

På kvällen så var vi till Oinareskogen med hundarna och det var verkligen ett uppdämnt behov att springa.

J han har nu gjort sitt 3 dagars pass och är ledig i 3.
C han försöker att inte göra så mycket alls utan mest hålla sig undan och starta upp lite bråk. Fast idag har han varit med moffa hela dagen och fiskat flundror som de sedan rökte och Janne han har börjat stapala in vinter veden i vedboden.

Nu så skall hundarna få lite mat och sen en kvällspromenad i samband med att jag skall starta regntåget igen och i natt så blir det till att upp till IP igen för att flytta slangar en bit så att det har gått klart i mogonbitti, för då måste IP planen klippas.

Ta nu vara på varnadra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Ingen rubrik, men långt inlägg.

Kunde inte komma på någon passande rubrik till dagens inlägg utan jag får börja från gårdagens natt.
Då vi gick upp allt klockan 1.00 för att först åka till jobbet och flytt regntåget en bit, för sen vidare färd mot Visby och båten mot Nynäs som gick 03.30.
På den var det väldigt överbefolkat hela 144 passagerare, nästan så det kändes öde. Jag lyckades i alla fall sova en stund på en soffa precis som resten av pasagerarna verkade det som. Innan jag somnade så såg jag soluppgången över östersjön och det var precis som en sån skall vara, med ett stilla hav, underbart.

Väl framme i Nynäs väntade ett par timmar med att fördriva tiden innan Piia och P-O skulle komma med Stig-Helmer och att vi skull kunna skriva fodervärds papper både på honom och på Linus.

Det som var lite häftigt var att man kunde sitta i en precis tyst stad bara några enstaka bilar hördes och vara med när den börjar vakan till liv.

                                

Så här stämmningsfullt och lugnt var det nere i hamnen på morgonen inte ens ankorna var där som de brukade vara.

När sen Piia och P.O kom blev det fika på Lilla Bageriet som ligger i de små bodarna nere vid hamnen. De hade jätte goda mackor som vi intog tillsammans med ett par koppar kaffe och som tur var så var det skugga vid uteserveringen så Stig-Helmer hade det skönt

Papprena blev färdigskrivna under mycket prat och skratt (alltid lika roligt att prata och umgås med dem) och sen var det bara för Stig-Helmer och mig att gå mot terminalen och väntan på båten mot Visby, medan de andra åkte tillbaka till Åkersberga.

Stig-Helmer han var så duktig på båten han sov sig igenom hela resan och det trotts att det var så gott som fult (1497 stycken). Janne han hämtade oss vid båten och då hade regnet och åskan kommit till hit.

När Stig-Helmer  kom hem så verkade det som om han inte varit borta mer än över dagen för han ville ha en godis när han fått av sig kopplet, precis som vanligt och under natten så har han legat hos mig och puttat på mig mellan varven för som att kontrollera att jag var där. Det övriga gänget kollade bara in honom och sen var det bra.

Under tiden som Janne var i stan för att hämta hem oss så lagade J mat (plattbullar och sås) någon potatis fick vi inte för strömmen hade gått, utan det blev till att äta bröd, sås och plattbullar, det gick det med.

På kvällen var vi ute med hela gänget i regnet och Janne hade fulständigt regnställ på sig, C hade paraply och jag inget regnskydd alls för jag måste fira att det äntligen kom lite regn på planen så att jag slipper vattna, för på morgonen hade J fått flytta av tåget från planen när jag inte var hemma, då det skulle komma ett lag och träna där under fm.

Så här långt idag så har vi varit på en långpromenad på Bungenäs (bäst att passa på när det inte är så varmt för gänget). Alla sprang som tusan i början men sen så tog tidningsläsningen överhand då vi inte varit där ute på ett tag så var det mycket nya bra lukter att snosa in.

C han drog upp till moffa under fm och J han har börjat ett nytt 3 dagars arbets pass. Jag borstade igenom hela gänget och tejpade lite öron som släppt medan Janne började skära lite nya visitkort eftersom de var slut.

Under den resterande dagen kommer det inte att hända så mycket mera utan när J kommer hem och ev ha duchat blir det att vandra mot Kvännis för en Pizza till alla och så klart måste hundarna ha en ytterlligare promenad under kvällen.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa


"Slapp" dag.

Det är precis vad min dag är idag, en slapp dag i stora mått mätt. Men det är klart att det inte är riktigt sant för jag var på jobbet vid 5 tiden som vanligt idag med, men kom hem när andra börjar vakna till liv. Då gick jag och la mig för att sova några timmarl. (kommer att bli mer micro sömn under dagen och kvällen)

Vad kan då den här slappdagen bero på, jo jag skall åka med båten till Nynäshamn i morgon bitti klockan 03.30 för att möta Piia där. Vi skall skriva lite papper och som jag nämde igår och så kommer ju Stig-Helmer hem igen och det skall bli så kul så.

                                 

Det är lite synd om Janne för han kommer att få skjutsa mig mitt i natten till Visby och sen får han och J sköta mitt jobb med att få bort regntåget från planen,  innan det kommer sånna som skall träna där imorgon fm.

C han var en sväng till moffa i dag på fm så han kom hem med precis nyfångade flundror som vi åt till lunch med färskpotatis och majonäs, mums. Vi har ännu inte lyckats föräta oss på flundror, brukar bli så i slutet på sommaren då vill man inte se en flundra mer, ännu mindre äta dem.

J han har mset tagit igen sig för att ladda batterina inför jobbet på söndag och Janne han har städat och fixat som vanligt (jag är nog rätt bortskämd egentligen som har en sån gubbe).

Det kommer nog inte att bli något bloggande imorgon för jag är inte hemma igen förrän vid 17.30 tiden och med tanke på hur lång dagen blir i morgon så är det nog bara lopplådan som gäller efter det att regntåget startas.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Fortsatt sommarvärme.

Det är fortfarande tropiskt ute båda dagar och nätter, hjälper inte med korsdrag, hundarna lider.
Så det är till att börja jobba vid 5 tiden på morgonen så att jag hinner flytta regntåget (kan fortfarande vattna då vi har eget vatten) innan de som skall träna kommer på fm.

Igår under tiden som det gick klart så storstädade jag alla omklädningsrum, när det sen var klart bar det av hemmåt och lopplådan på fm, kände att jag behövde sova lite innan vi skulle till veterinären med Linus för att besiktia honom. Det skall skrivas fodervärdspapper på honom på lördag när jag skall hämta hem Stig-Helmer och även skriva papper på honom.

På kvällen var vi till Panget för lite utställningsträning för Hanna och på hemvägen blev det till att starta regntåget  igen, för att sen ta en sen kvällspromenad med hundarna ner runt Badhusparken. Då var det svalare så de var riktigt pigga.

J han jobbade sin 3:e dag igår (är nu ledig 3) och var helt slut för kön hade varit nästan upp till Bungemuseet, C han var med moffa och fiskade på fm och på kvällen åkte han med oss till panget där han tränade lite med Tobbe.

Idag så var det jobb i 3 omgångar först på mogonen med diverse fix, sen mitt på dagen då jag klippte och linjerade Ip inför tränings matchen i morgon och det kommer att bli en stund till med att lämna ut den stora klipparen till Agro maskiner för det blev något fel på den när jag klippte och så klart måste regntåget startas igen. (måtte det snart komma lite regn uppifrån)

J han har slappat hela dagen medan C tog Snobben och rodde tvärs över viken till Hylet för att fiska. Janne han har skött markservicen som vanligt, vad skulle jag göra utan honom, tur han finns för mig.

En bild från helgen som var, då vi var i Norra Gattet.

                                  

                                               Det var bara så skönt så jag längtar ut igen.

Det var lite om de två dagar som passerat sedan jag passerade här. Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten och glöm inte att dricka mycket och sitt i skuggan.


Kram Åsa

Kommer vi ihåg det här.

Nu har det då varit tropisk hetta ett bra dag med temp runt 30 grader, inte klokt men vi har kanske glömt hur det var för några månader sen.

                              

Och då sa vi att det kommer inte att bli någon sommar, men vad är det här för, mycket sommar. Det verkar som naturen spelar oss ett spratt med extrema snömängder och sen den här öken värmen.

Men trotts att det är varm så måste det jobbas och på den fronten har det inte hänt så väldigt mycket. Det är att vattna på nätterna och upp till jobbet vid 5 tiden på morgonen för att flytta regntåget, det är så gammalt och trött att det bara orkar dra slangen ca 10 meter över  mitten och sen måste det flyttas för hand en bitinnan det kan går resten.

Den gångna helgen var Janne, jag och hundarna till Norra Gattet och bara var (bilder kommer kanske vid ett senare tillfälle). Det var toppen skönt verkar som jag verkligen behövde det, för batterierna blev lite laddade igen. Under helgen var ungarna i Tingstäde hos kontaktfamiljen.

I dag har vi varit och hälsat på min extra mamma som fylde 89 år i söndags och hon var hur pigg som helst, jätte kul att se. Efter besöket for vi till Visby för att handla lite för kylen gapade tom igen.

J han stretar på med att dela ut reklam i färjekön han har snart gjort av med 1 kartong. C han gör som vanligt så lite som möjligt, fast i rättvisans namn så har han damsugit här hemma idag och promenerat hundar en kort tur på lunchen (Tanten orkar inte så långt i värmen).

När det sen blir lite svalar så blir det till att gå till jobbet och dra ut regntåget igen för en ny vända på planen, hoppas bara att vi snart kan få en skur vatten ovanifrån.

Ta vara på varandra där ute i värmen och drick mycket.

Kram Åsa



Årets första dopp!

Äntligen kom jag till att hoppa i havet igår em och det var riktigt varmt och skönt, blev dock inget simmande för mig men alla hundar fick simma en stund var, inget som de egentligen gillade men det är bra för bröstmusklerna och de får en skön svalkning i värmen.
Även ungarna badade jätte länge. C han har fått ner sin stora traktor slang som badring och den höll både J och C på med. Janne han avstod badet med tanke på att han ännu äter penicilin mot lunginflamationen.

Innan vi kom så långt som till badet så var det jobbet igår som vanligt och där klippte jag gräs på flyget. Fattar inte hur det kan växa 1 dm på 1 vecka utan vatten uppifrån, skumt värre.
Janne han packade husbilen för dagens övningar (kommer till det senare). J han var på jobbet och delade ut reklam i färjekön och C han fick kärra in 6 kärror ved i vedboden så att Janne kan börja stapla upp den inför vintern (vedboden rymmer mer om man staplar fast det är jobbigare).

Idag så var det bara en kort arbetsdag, fixade fika bröd till avslutningen för fotbollskolan, städade av lokalen och skiftade slangar på regntåget. Jag hade en grov tjock i början som tåget skall dra och där blev det så gott som stopp, så där har det nu blivit en smalare som tåget skall orka dra fram hela vägen till slutet.

J han var ledig idag från jobbet i färjekön så han for upp till moffa för att klippa lite gräs medan C cyklade dit allt vid 6 i morse för att åka med ut och dra flundrenät, så att min syster och hennes familj kan få några flundror att tugga på.

Resten av em så skall ungarna iväg till kontaktfamiljen i Tingstäde och Janne och jag skall ut med husbilen till Norra Gattet,  jag måste vara i närområdet då det skall vattnas hela helgen på nätterna.

Helgen planer är att bara vara och koppla av frånsett att vatten tåget skall startas och stoppas förstås.

Ta nu vara på solen,värmen och varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Buttnät och sommarvärme.

Det är det ute nu och gräsmattan på jobbet börjar blir röd inte fotbollsplanen för den vattnat jag varje natt, tur vi har eget vatten där för det börjar bli bevattningsförbud på sina ställen på Gotland.

Vad har då hänt det senaste 1,5 dygnet sen jag var här sist, jo C han var ute och rodde båt med moffa igår. De tog sig från KA3 kajen och sen därifrån till fyren vid Hyle och vidare in till strand. C han var helt slut för han trodde att det skulle vara lätt som en plätt att ro i motsjö, men vad han bedrog sig.

J han tog sig en cykel tur till en kompis på Ar i går och var borta hela dagen och det verkades som de hade haft kul med bad och även han hade rott en del i Bäste träsk.

Janne han fixade hemmet och tvätten under gårdagen och själv så klippte jag gräs eller rättare sagt det torra spretena klippte jag av så nu är det rött i stället. Handlade även till fotbollskolan som är den här veckan.

Idag så blev det likadant som igår med gräsklippning och handling på jobbet och så klat måste vatten tåget startas varje kväll.

Janne han klippte gräs här hemma och C gjorde slutet på det, när han kom hem efter att han och moffa varit och dragit buttnät. Det blev tyvärr inga buttar utan bara 14 flundror så middagen är räddad på det här stället. Och idag så behövde han inte ro för det blåste så pass att det gick vitt. C påstod att det gungade.

J han har börjat sommarjobba idag, med att dela ut reklam för Fåröhus till bilarna som är på väg till Fårö och står i färjekön. Undrar hur varm, trött och ont i fötterna han har när han kommer hem i em.

I kväll så blir det utställningsträning för Hanna och jag har några frågor att ställa till henne både vad det gäller Tanten och Linus få se om hon har några bra tipps att komma med. Jag kommer också att få mina ljus som jag beställde på ljuspartyt tidigare, vad man nu skall ha värmeljus till när det är nästan 25 grader i skuggan.

Ta nu vara på varandra där ute i sommarvärmen och glöm inte att dricka vatten.

Kram Åsa

Den som väntar på något gott osv....

Brukar man ju säga och här är jag nu igen efter ett uppehåll.
Det har varit mycket överhuvud taget den sista tiden sen midsomamr, så jag har bara kollat av mejlen i telefonen (teknikens under) om det varit något som måste svaras på.
Vad har då hänt, ja egentligen inte så mycket mer än att en vecka med fotbollskolan är avklarad på jobbet och så är det ju torrt som tusan nu, och då måste det vattnas på nätterna trotts att familjen har sina synpunkter på den fronten om mina arbetstider.
Men just nu är det mest att jobba och se glad ut i sommarvärmen. Skall försöka komma ihåg det här när man fryser i vinter hur man klagade över att det ar så tusans varmt.

Det som har hänt mer är att Janne fått lunginflamation men är på bättringsvägen, C han gör som vanligt inte så mycket utan försöker mest smita undan och J han kämpar på och hjälper till mer än han ibland mäktar med.

På djurfronten så har det Tuttis nedkommit med 3 ungar som nu inte längre finns kvar för vi ahr ju en Tjock Spott också så det går inte att samla de på hög då blir det bara synd om djuren.

Igår var vi till Hägurstadar och badade inte Janne och jag utan ungarna låg i en hel del och den ena sa att det var varmt ochg den andra tvärt om fast det är ju inte något ovanligt att de gör på det viset.

Idag är Janne och J till Jannes bror i Othem för att hämta ved som de inte skall ha kvar där och det är ju bra för oss att vi kan få den att elda med i vinter.

På jobbet idag så har jag tvättat, klippt gräs och handlat frukt till de större gänget ungdomar som är på fotbollskola den här veckan. Senare i kväll så blir det till att åka upp igen för att dra slang och starta bevattningen  så att det kanske går att rädda ett eller annat grässtrå.

Ta nu vara på varandra där ute i sommarvärmen och glöm inte att dricka vatten för annars kan man få solsting som min Tant.

Kram Åsa

RSS 2.0