Kommer vi ihåg det här.

Nu har det då varit tropisk hetta ett bra dag med temp runt 30 grader, inte klokt men vi har kanske glömt hur det var för några månader sen.

                              

Och då sa vi att det kommer inte att bli någon sommar, men vad är det här för, mycket sommar. Det verkar som naturen spelar oss ett spratt med extrema snömängder och sen den här öken värmen.

Men trotts att det är varm så måste det jobbas och på den fronten har det inte hänt så väldigt mycket. Det är att vattna på nätterna och upp till jobbet vid 5 tiden på morgonen för att flytta regntåget, det är så gammalt och trött att det bara orkar dra slangen ca 10 meter över  mitten och sen måste det flyttas för hand en bitinnan det kan går resten.

Den gångna helgen var Janne, jag och hundarna till Norra Gattet och bara var (bilder kommer kanske vid ett senare tillfälle). Det var toppen skönt verkar som jag verkligen behövde det, för batterierna blev lite laddade igen. Under helgen var ungarna i Tingstäde hos kontaktfamiljen.

I dag har vi varit och hälsat på min extra mamma som fylde 89 år i söndags och hon var hur pigg som helst, jätte kul att se. Efter besöket for vi till Visby för att handla lite för kylen gapade tom igen.

J han stretar på med att dela ut reklam i färjekön han har snart gjort av med 1 kartong. C han gör som vanligt så lite som möjligt, fast i rättvisans namn så har han damsugit här hemma idag och promenerat hundar en kort tur på lunchen (Tanten orkar inte så långt i värmen).

När det sen blir lite svalar så blir det till att gå till jobbet och dra ut regntåget igen för en ny vända på planen, hoppas bara att vi snart kan få en skur vatten ovanifrån.

Ta vara på varandra där ute i värmen och drick mycket.

Kram Åsa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0