Sova, jobba, äta och sova.

Så har de senaste 20 dagarna sett ut och så kommer det att vara ett tag framåt med, bara att gilla läget just nu.
Det är klart att det hänt en hel del på 20 dagar men det går ju inte att referera till allting.
Men en stor grej som hände J var att han och Janne var till Bilmässan i Jönköping på långfredagen för J han hade vunnit en fribiljett dit genom tidningen Bilsport. J var i alla fall nöjd med resan även om han fick världens förkylning på kuppen.

På jobbet så är nu forbollssäsongen igång och jag har klippt det första gräset på planen.

                               
Bilden är sen i fjol i och försig men det är ju samma sak som då. Klubbhuset  har fått ny fin färg och det blev så fint så. Jag har även fått en gymnasielelev som skall göra sin APU hos oss på FGoIK under några veckor.

På hundfronten så jobbar vi på med utställningstäning på torsdagar och vi är nu anmälda till Norrköping i juni. Hundträningarna i Fleringe rullar på som vanligt och det är ett jätte intresse, men som vanligt så droppar folket av när det börjar bli varmt ute, inte lätt att konkurera med vårvärmen.

Hemma håller vi på att packa ner alla personliga saker inför fotograferingen av huset som ägaren skall ha ut till försäljning då vi flyttar den 1 september.

Jägar kursen är det snart teoretiskt  slut prov på och jag börjar bli lite nervös inför det för det är mycket som skall läsas in och som man måste ha koll på, mer än jag trodde.

Ungarna just klarat av ett påsklov och vi har även haft utvecklingssamtal i skolan och de gör verkligt stora framsteg, kul, men inte vet jag hur det går till. C han har börjat på HAB för att få hjälp med sin frustration och ilska och båda killarna är nu igång ordentligt med sina ledsagare som de träffar varje vecka och hittar på saker med.

Nu bär det straxt av mot Fleringe och dagens träningar så ha en god forstätning på Påsken och ni får ha lite överenseende med att jag inte hinner vara här och skriva mer kontinuerligt för när det är mycket så har bloggandet inte riktigt prio 1.

Fortsatt trevlig Helg!!

Kram Åsa

Trög startad och lyx.

Då jag i förra inlägget skrev om min enorma trötthet och funderade på hur jag skulle komma tillrätta med det så är då nästa fundering hur man kan vara så trögstartad som en gammal utjänt bil i vissa lägen (har skrivit om det förut också). Först finns det inga känslor alls men som med bilen så "mals" det tillräckligt längs så hoppar den igång. Povade i en månad att äta L-Argiplex och då var det rätt mycket bättre. Blir nog så att prova med det igen och då under lite längre tid. Det är kanske så att jag är på väg in i klimakteriet, men inte vet jag, för jag har ingen att fråga, om hur det är/var eller hur det yttrar sig då det är som det är med min egen mamma (se tidigare inlägg om relationer), bara att konstatera att man behöver sina föräldrar hela livet av någon konstig anledning.

På hundfronten har det inte hänt så mycket mer än att Tobbe och Linus var till veterinären och fått varsin spruta som de skulle ha. Det som är skönt är att vi kan gå i skogen på kvällarna och vi har varit till oinare skogen med gänget och det var rätt geggigt men inte sumpigt i alla fall. J och Janne de har också varit ute på Bungenäs under de här gångna dagarna. Vi måste också börja köra lite fysträning med gänget igen, får verkligen ta tag i det.

J han har varit och träffat sin nya ledsgare som han skall umgås med i 8 timmar/månad. Hoppas nu bara att det kommer att bli bra för hans del för annars så slutar han nog med att vilja ha dem. C han kommer att få sina timmar utökad till 12 timmar per månad. De hinner ju inte så mycket under de 2 han har per vecka.

C han har vairt med sin ledagare Nisse i Slite och de spelade schack och C som trott att han varit super duktig på det blev slagen av Nisse. De fikade också och åt jätte stora bullar, C påstod att de var som en vanlig mattallrik i storlek men jag tror att det är som med storfiskaren att han tog i lite extra.

Har också hunnit med att vara på jaktkursen och nu vet vi när vi skall skriva upp, det är den 18 maj, så nu blir det till att börja läsa en massa igen så att man kan klara det för man måste ha 60 rätt av 70 för att bli godkänd.

Jag har också allt bokat upp flytthjälp till september, det gäller att vara ute i tid eller något. Kan ju tycka att det är lite väl tidigt, men annars så har man antingen glömt det eller så är de tilltänkta upptagna. J och C de har nu bestämt vad det skall vara för färger på sina väggar på nya stället och den ena villl ha silvergrått och den andra vitt brutet i lila, blir nog bra tror jag. Vi skall också mäta ute i trädgården för att kolla hur mycket virke det kommer att gå åt till ett staktet.

Janne han var och ombesiktade Silverskatten, som gick igenom och nu rullar ett år till, det är ju skönt att veta.

Har en förkylning på gång eller något (bryter inte ut och går inte tillbaka) för varje morgon käns halsen som ett rivjärn (värre än ägaren) så idag när jag kom hem från jobbet så satte jag ärtsoppan på kokning (var beställd av J) och sen gick jag och la mig och vilade i 2 timmar det kan man kalla verklig LYX, eftersom det nästan aldrig händer.

Nu väntar snart en ny hundpromenad i Oinareskogen eller kanske på Bungenäs, så ta nu vara på varandra och livet för det kommer inte tillbaka.

Kram Åsa


RSS 2.0