Glad Påsk

Då var vi framme vid påsken som vi inte firar något speciellt utan det är som en rätt vanlig helg. I år har jag tur för då ligger den tidigt så jag hinner få några dagar helt ledigt innan det drar ihop sig för säsongen på jobbet.
 
Efter städningen av hela huset och att Robbin kom med JD klipparen till jobbet så begav vi oss ut till Norra Gattet och det är ett sådant lågvatten som jag aldrig tidigare skådat.
 
 
 
 
 
 
 
Där man kan se skogen är normalt stranden. Det vita rakt fram är en upp och ner vänd båt.
 
 
 
 
Med det här vill jag önska alla en Glad Påsk, för nu startar jag kvasten och tar min Tant och drar till blåkulla.
 
 
Kram

Fika i Pardiset.

Idag efter jobbet tog vi gänget med oss till Paradiset.








Skarphaga

Några bilder från gårdags kvällen.










Ett Påskkort

Vintern är då verkligen här igen, men vårdagjämningen har varit och om en vecka är det påsk, svårt att hänga med i svängarna. Kanske skulle det vara jul igen för julen varar ju till påska säger de ju.
 
I början på veckan var vi och kollade på en Honda som vi köpte så att J skulle ha något att ta sig fram med. Döm om min förvåning när den gick igenom besiktningen utan anmärkning idag och då har den stått still i 1,5 år. Undrar om man skall ta och köpa sig en lott för nu har vi fått igenom alla våra bilar utan något större fel. Helt otrolig för det brukar ju alltid vara något fel på gamla bilar.
 
C han har nu piggat på sig igen efter en släng av något ont i kroppen och feber, men är nu i full gång igen. Jag har varit på Naturkliniken i Visby och fått behandling. Inte vet jag hur det funkar riktigt men det gör det, Fast det är väll som med elektronik, att man skall inte fundera så mycket hur det fungerar utan bara konstatera att det gör det.
 
Fick ett gulligt Påskkort från en av deltagarna på hundträningarna idag på mejlen:
 
 
 
Så gulligt. Tack så väldigt mycket, jag blev så glad av det. 
 
Helgens planering på hundtränings fronten är så gott som klar så nu är det bara att tuta och köra.
 
Må gott och ta vara på varandra där ute i verkligheten, för man vet inte vad som händer eller när.
 
// Åsa
 
 

Vårdagjämning

Mycket har hänt sen sist, J har klarat sitt körkort för bil, vi har sett Jerry Willimas och varit på sheltieklubbens årsmöte och utställning i Eskilstuna med olika resultat.
 
Men idag är det vårdagjäming vilket innebär att dag och natt är lika långa och ljuset håller på att besegra mörkret som varit.
 
Men om man tittar på bilerna tagna idag i paradiset så verkar ändå våren rätt långt borta, men det gäller att titta under ytan och hitta de små små sakerna som håller på att gro där.
 






 
 
 
 
 
Det bidde inget mera idag men alla där ute får ha en skön och fin Ostara och glöm inte att ta hand om varandra där ute i verkligheten.
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0