Alla hjärtans dag.

Det är just vad det är idag och min dag idag började med att först försöka få upp C som skulle med bussen till Visby ocgh besöka Guteskolans Gymansieprogram.
Därefter fick jag en märklig frukost på sängen av min älskade "gubbe". Den bestod av kaffe, gelehjärtan och chokladhjärtan samt en jätte fin kruk ros. Med verkligt hög mysfaktor.
 
 
 
Efter den "nyttiga" frukosten så tog vi en tur med hundarna till Paradiset. Det var tövänder men ändå grå kallt och lite blåsigt, men vad bryr sig gänget om det, de springer som bara den i alla fall. Qvintus och Stig-Helmer  fick upp ett spår av något slag, troligt vis ett rådjur som de följde en bit, men kom sen snällt tillbaka till oss, även om de försökte dra iväg på fler spår sen.
 
När vi sen kom hem så kom ordföranden för KA 3 IF förbi med ett mejl som behövde åtgärdas. Det var en miss i medlemsregistret som jag är adminstratör för på fritiden. Fixade till det, och när han sen kom tillbaka för att kolla läget hade han med sig de här fina tulpanerna till mig.
 
 
 
 
Så idag känner jag mig verkligen uppskattad till tusen. Även om J påstod i förmiddags att jag var jobbig men det är ju mitt jobb att vara ibland.
 
De övriga dagarna som förflutit mellan inläggen har varit som vanliga dagar är, med både uppåt och neråt som dagar är för det mesta.
 
Kram till alla där ute i verkligheten och njut av tillvaron och varandra.
 
// Åsa
 

Positivt till negativt.

Märklig rubrik men så har de senaste dagarna verkligen varit.
För i helgen så var jag på en sån bra kurs i Visby som den ena dagen handlade om spårhunden och den andra om den viktiga leken.Det var http://www.swdi.se som föreläste. Allt som man tidigare har lärt ställdes lite på huvudet, så fick jag en ordentlig tankeställare och jag blev verkligen taggad i tanken hur man skall kunna omvandla deras sätt att träna så att det passar mitt sätt. En utmaning med andra ord men det gör att i alla fall jag börjar tänka i andra banor. Och kul är det med nya infallsvinklar på olika saker.
 
Janne han fick under tiden ta hand om gänget med allt vad det innebär.
 
Det som då blir negativt är (började allt så smått förra veckan) att alla bara skjuter saken vidare och ingen vill ta tag i det. Det hela handlar om J.s inriknings val till år 2 och 3 i gymnasiet. Han vill en inriktning som togs bort i fjol till gymnasievalet men kommer att finnas igen i höst att välja för de som börjar 1:an. Alla skyfflar bara runt det, vilket gör att vi nu är tillbaka där vi började för drygt 1 vecka sen, att det till slut är ett politiskt beslut med komunfullmäktige, så då går det inte att göra något åt.
Han har liksom hamnat mellan 2 stolar. Det som blir så tröttsamt är att jag vet att om han blir så skoltrött att han inte orkar gå i skolan, då kommer de att försöka att ordna någon form av praktik mot det han vill. Men ingen vill ju hoppa av skolan bara för att komma vidare. Så där av det negativa som vi just nu stångas emot. Men det kommer nog mera för C skall snart börja med sina nationella prov och då kommer mina ännu mera farhågor (även här har jag påpekat det i 3 år) att han inte kan det han skall kunna att bessanas. Så det är bara att bryta ihop och komma igen.
 
Idag var vi då åter i Norra Gattet på promenad på fm och då fick jag några fina bilder i alla fall.
 
 
 
 
 
Det är lite av mitt andnings hål när det kör ihop sig lite.
 
Det var lite om våra senaste dagar. Ta hand om varandra där ute i verkligheten.
 
Kram
 

RSS 2.0