Janssons hage.

Har nu jobbat lite några dagar, men det onda som var i h ben har nu förflyttat sig till v, men det ger väll med sig det också var det lider, synd att gnälla.
 
Idag skulle jag ha tränat en hund på em men de ringde återbud, så det blev inget av det men Inger och Pelle var förbi på en fika i stället och det är lika kul som alltid att bara prata strunt med dem.
 
När de sen åkt hem så tog Janne och jag en snabb tur ut till Fästningen för en kort promenad ut mot Janssons hage. 
 
 
Tobbe på isen, tur att det ännu är lågvatten.
 
 
Stig-Helmer har hittat något spännande att lukta på. Den grabben har en otrolig näsa för det mesta som går att spåra eller lukta sig fram emot.
 
 
 
Stenar med mössor av is. I bakgrunden skymtar Bungeör, som förr var ett fyrvaktar boställe. Till vänster ser man udden av Ryssnäset på Fårö.
 
På vägen hem passade vi på att passera Norra Gotlands Kvarterskrog för att köpa var sin pizza till kvällsmat. Deras pizzor är verkligen att rekomendera, tunna, tunna och med mjuka goda kanter. Vi måste ju passa på lite när C är kvar i skolan för att se film till sent i kväll och J är med sin flickvän i Visby.
 
Fick även igår höra på vägen hem igår, att livet kan ändra sig fort, så ta vara på varandra där ute i verkligheten.
 
Kram
 

Vacker men kallt.

Idag var vi först till Visby med C för han skulle få ett nytt hjälpmedel i sin mobil så att han lättare klarar av din vardag. Under tiden var Janne och gänget och läste tidningen i Visby och enligt Janne var det mycket som stod i den för hundarna var helt virriga i planeten av all lukter.
 
Väl hemma igen så tog vi gänget med oss för en promenad till Paradiset.
 
 
Jag gillar ju träd och det här vackra trädet gillar jag verkligen för det påminner om gamla tider när jag såg det på håll, men från andra sidan.
 
 
Utsikt över Fårö på andra sidan sundet.
 
Resten av dagen blir lugn för J kommer hem om en stund och vi har inte setts på hela veckan. Så lite mys med god mat får det bli.
 
Håll om varandra där ute så att ni inte fryser för bästa sättet att hålla värmen är att kramas.
 
Kram

En ny kall promenad.



Fortfarande lågvatten i Norra Gattet. Och lägre kommer det antagligen att bli då det är lovat mer nord- och nordvästlig vind vilket gör att vattnet trycks ut genom Öresund och blir ännu lägre.
 
 
 
 
När det har varit som högst vatten här har stenar flugit upp i skogen.
 
 
 
 
En sten öken med snö på.
 
 
Det här kan man kalla växtkraft om något. Växer ute ensam i stenöknen.
 
 
Idag har även klövjeväskan till Stig-Helmer kommit så i kväll skall han få prova att bära den tom. Undrar just vad han kommer att tycka om det. Skall bli spännande att se i alla fall.
 
Kram

Lycklig!!!!

Var i lördags och lyssnade på Stefan Rosén från RedDog (http://www.redog.nu) som pratade om Frisk & Sund fysträning för hund. Det var verkligen intressant att lyssna på honom och alla ny rön som kommer innom fiskvård och rehab. Jag trodde verkligen att det skulle vara fullsatt på Gute Skolan men så var inte fallet, men de som inte var där missade verkligen något bra. Alla vi som köpt biljett fick sen 50% hos Erika på Gotlands Smådjursklinik (http://www.gotlandssmadjursklinik.se) för att göra en friskvårdsbesiktning på vår hund.
 
Då jag har min Tant (Sunny Hill´s Leading Lady) som snart fyller 13,5 år och jag varje år sen hon var 11 har funderat över om jag skall fortsätta att anmäla henne till utställningar eller inte, då det är svårt att veta om hon har ont eller inte.
 
Jag tog nu chansen idag och besiktade henne hos Erika. Det var som vi har trott hela tiden, hon är en super Tant, för hon var frisk och fin i alla leder och liggament, det enda som egentligen var något, var att hon hade lite dåligt med muskler, men man kan ju inte vara en muskelknutte vid den åldern. Men framför allt så hade hon inte ont någon stans så nu kör vi så länge hon mår på topp. För det är ju så även super Tanter att det kan vända fort. Men jag är så lycklig över resultatet idag.
 
 
 
 
 
Det är klart att vi hunnit med flera turer ut naturen med gänget som vanligt både till Norra Gattet och idag var vi till Paradiset. Där snöade det så man varken såg Fårö eller södra gattet, men gänget bryr sig inte om det.
 
Ta nu vara på varandra där ute i verkligehten och jag hoppas verkligen att många får uppleva det härliga med att ha en super Tant.
 
Kram

Hur slutade siiiiiiiiirapen!

Ja då har det blivit en liten mjukstart med att jobba några timmar idag och så klart började det väldigt bra med en strulande dator som inte alls ville som jag. Men efter många om och men så gick det att jobba några timmar på den. Men sirapen hänger med fortfarande, den rinner kanske ur när jag är borta, kan alltid hoppas. scuba diving in menorca
 
Nu blir det inget sammanhängade jobb förrän än om en knapp vecka för nästa vecka är jag ledig igen men det är en del tvätt som skall vara klar till om en vecka, så den får jag ta emmelanåt under helgen.
 
Efter jobbet så hämtade Janne och gänget mig för en tur i skogen mot Paradiset, idag gick vi inte hela vägen runt udden som vi brukar, för det blåste snålt och C behövde hjälp med sin eng när han kom från skolan och jag behövde landa lite innan.
 
Hemmet fick också sig en genomgång idag. Bäst så innan dammråttorna anfaller när man öppnar dörren. footballer pictures
 
 
Kram

En kall kort promenad.

Morgonens hundpromenad blev kort för det var -8 och hundarna får ont i fötterna, blir som kramp till slut.
 
Men lite fina bilder kommer här i alla fall.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är bilder över ett vintrigt Paradis.
 
Kram

Stig-Helmer



Sunny Hills Standing Oviation.

Linus



Sunny Hills Living Legend.

Gammal sjö





Det här är gammal sjö sen kulinhen/stormbyarna igår. Det är den sjunde vågen som är störst, högst och når längst upp på stranden. Inte en massa snö heller.

kram

Ringtale vät




Dagens hund pomenad i skogen kring väten.

Kram

blåst



Dagens hund promenad i Norra Gattet.

RSS 2.0