Gott nytt år.



Med den här underbara bilden från dagens hund promenad över paradiset vill vi önska alla ett underbart 2013.

Kram


Låg vatten.





Låg vatten på dagens bild från hund promenaden i Norra Gattet.


TÖöööö i Norra Gattet



Dagens bild från hund promenaden i Norra Gattet.


En riktigt god jul till alla.

 
 
Det är då med blandade känslor det idag skall vara den dag som man kallar julafton. Det beror då på att jag hade min egen julafton i fredags men fick tyvärr ingen större tid att fira det då, av olika anledningar. Men jag eldade lite till förmån för ljuset i alla fall men skulle ha viljat göra lite till för det kommande året men men inget att  elda upp sig över utan bara att gå vidare.
 
De blandade känslorna beror även på barns olika reaktioner när de får presenter. De som är så tacksamma så att de inte riktgit vet hur de skall hantera situationen och de som egentligen inte bryr sig alls om det och som inte ens kan säga varken Tack eller hej. Men det är ju inte barnens fel, för de vet ju inget annat utan det är någon annan stans det brister. Nog om det, men sånt stör mig lite fast jag försöker att välja bort det och tänka att de som egentligen inte bryr sig kan få något mindre hädan efter och de som verkigen vill ha och önskar sig något kan få något mera.
 
Idag händer det inte så mycket mer än att Jannes bror blir hämtad i Visby för att umgås med oss under julafton och så kommer min pappa hit på em för att äta lite gott med oss. Sen är det som vanligt de vanliga sakerna som skall ske med gängets promenader.
 
Nu vill jag önska alla där ute i verkligheten en riktigt God Jul och ta vara på varandra.
 
Kram
 

Bilder från dagens promenad.

Mycket har hänt sen sist men jag väljer att delge er en del fina bilder från Norstra Aurar idag när vi var på promenad där ute med gänget.
 

 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
Ta vara på varandra där ute i verkligheten.
 
Kram
 

Fårö



det som är en ljus strimma är solen som lyser på Fårö.

snö över marinhamnen.


viner.

RSS 2.0