Hur kan man slå knut på det här viset.

fb_img_133528105 (MMS)

Hur kan man slå knut på det här viset.


Oj oj oj

Det är det minsta man kan säga för tiden den bara kutar på så att man kan bli mer eller mindre yr i mössan. En del händer så klart men inte är det mycket för livet består just nu av att äta, sova och jobba. Men det är klart att gänget får ju sin beskärda del de också.
Hundträningarna rullar på och vi har nu kommit halv vägs med de stora grupperna och har haft två gånger med rallylydnad och även den gruppen är full. Det har också varit ett inofficielt lydnads prov som det var 7 deltagare till och vår domare Birgitta såg att det hänt en del sen i augusti, kul kul.
Man kan ju fråga sig var alla människor kommer ifrån. Fast det är ju kul som bara den i alla fall.
C han kommer troligen att få sommarjobb via kommunen och det är kanon för han har jobbigt att få något, men det ser ut att lösa sig till det bästa. Han träffar värdens bästa Nisse varje vecka och de har ett schema att gå efter vad de skall göra varje vecka. Han tar sig till och från Visby själv med buss, så det verkar funka bra så här långt i alla fall.
J han stretar på som vanligt och han har bra medelbetyg, så här långt i alla fall och där kommer det nog att bestå.
Janne han ser fram emmot att komma ut på övning den kommande helgen och J skall då vara i Tingstäde medan jag och C skall på Italiensk afton på restaurang Utsikten här i Fårösund tillsammans med min syster och hennse familj, moffa och familjen Bottner. Skall bli så kul så.
Våren har nu också börjat komma till oss för på jobbet har jag allt klippt gräset 2 gånger, men det verkar bara vara jag som klipper så något fel är det som är trasigt.
Något kulsmilies som hänt är att vi har kommit halva vägen på vårat kennelnamn Bunge-Sheltis. Det kommer i hund sports maj nummer och har ingen någon invändning så kan vi börja använda det. Hoppas Hoppas, och det är klart att vi ser fram emot att få träffa lilla Luna i början på juni för båtresan är betald och klar det är bara hundarna som skall anmälas till utställningen som är där.
Det var inte mycket till sammanfattning av nästan en hel månad men det får i alla fall bli så.
Ta vara på varandra där ute i våren.
animated smileys
Kram Åsa

Glad påsk

2012-04-07_13_42 (MMS)

Glad påsk


free smileysEn pinne i skit!!!!!!

Så är det idag för jag har nu under ca 2 veckor haft en molande värk i kroppen som jag till och från har men så idag så satte det sig i ryggen och inte om då så måste man böja sig, fixa och dona med det mesta. Men jag får hoppas att det släpper snart på något vis, brukar göra det ananrs i alla fall.
Mycket har också hunnit hända sen jag var här sist och det största är ju så klart att jag nu har blivit farmor igen till en liten Luna som föddes den 23 mars. STORT GRATTIS TILL CAMILLA, EMIL OCH STORA SYSTER LINNEA. smiley iconsOch jag har sett henne på bild för hon bor i Norrköping så vi träffar inte henne förrän i början på juni då vi planerar att åka över.
På hundfronten så rullar det på. Hund träningarna har nu gått en månad och det kommer hela tiden någon ny i genomsnitt varannan gång och det är så klart jätte kul att de vill vara vid oss och träna. Våra egna de får lite vardagsträning under promenaderna och inte blir det så mycket mera, men om 2 veckor börjar rallylydnaden och då kommer de att få jobba lite mera för jag tänker använda grabbarna grus till att visa och demonstrera med, hur det nu skall gå till, de som inte kan något. Men det löser sig nog då. Vi fösöker också att minst en gång om dagen komma ut i skogen så att de kan få rasa av sig.
J han är bara så superduktig för sen i september förra året så har han lyckats tappa ca 20 kg genom ändrade  kostvanor och med sin ledsagare som peppar honom att träna på gym, gympa, simma och ut och springa. Jag är en sån stolt mamma.
C han är då duktig på sitt vis men han har sina bekymmer som vi jobbar vidare på, inget som jag vill skriva om här.
Idag så var det dax för mig att gå upp i tid på jobbet, för från april till slutet på september början på oktober så skall jag jobba heltid = varje dag 8 timmar eller 40 timmar i veckan och sen får jag se hur långt min årsarbetstid räcker.
I vardagen så händer det inte så mycket annars, så det blev inte mycket av det här inlägget utan mer en liten sak så att ni alla vet att vi fortfarande finns till. Ta vara på varandra där ute i verkligheten.
scuba diving in menorca Kram Åsa

RSS 2.0