Oj oj oj

Det är det minsta man kan säga för tiden den bara kutar på så att man kan bli mer eller mindre yr i mössan. En del händer så klart men inte är det mycket för livet består just nu av att äta, sova och jobba. Men det är klart att gänget får ju sin beskärda del de också.
Hundträningarna rullar på och vi har nu kommit halv vägs med de stora grupperna och har haft två gånger med rallylydnad och även den gruppen är full. Det har också varit ett inofficielt lydnads prov som det var 7 deltagare till och vår domare Birgitta såg att det hänt en del sen i augusti, kul kul.
Man kan ju fråga sig var alla människor kommer ifrån. Fast det är ju kul som bara den i alla fall.
C han kommer troligen att få sommarjobb via kommunen och det är kanon för han har jobbigt att få något, men det ser ut att lösa sig till det bästa. Han träffar värdens bästa Nisse varje vecka och de har ett schema att gå efter vad de skall göra varje vecka. Han tar sig till och från Visby själv med buss, så det verkar funka bra så här långt i alla fall.
J han stretar på som vanligt och han har bra medelbetyg, så här långt i alla fall och där kommer det nog att bestå.
Janne han ser fram emmot att komma ut på övning den kommande helgen och J skall då vara i Tingstäde medan jag och C skall på Italiensk afton på restaurang Utsikten här i Fårösund tillsammans med min syster och hennse familj, moffa och familjen Bottner. Skall bli så kul så.
Våren har nu också börjat komma till oss för på jobbet har jag allt klippt gräset 2 gånger, men det verkar bara vara jag som klipper så något fel är det som är trasigt.
Något kulsmilies som hänt är att vi har kommit halva vägen på vårat kennelnamn Bunge-Sheltis. Det kommer i hund sports maj nummer och har ingen någon invändning så kan vi börja använda det. Hoppas Hoppas, och det är klart att vi ser fram emot att få träffa lilla Luna i början på juni för båtresan är betald och klar det är bara hundarna som skall anmälas till utställningen som är där.
Det var inte mycket till sammanfattning av nästan en hel månad men det får i alla fall bli så.
Ta vara på varandra där ute i våren.
animated smileys
Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0