Bättre upp!

Då har andra utställningsdagen kommit till sitt slut, och idag så blev det betydligt bättre resultat än i går eller rättare sagt tvärt om.

För det började med Stig-Helmer i unghundsklass där där det var 11 hundar anmälda och vi fick en slät etta men är ändå nöjda med det för kritiken var bra.
Nästa hund ut var Quintus och även han fick också en slät etta i öppenklass och där var det 20 hundar anmälda och han fick också väldigt bra kritik och det var Janne som visade honomm nästan hela vägen igen om och det gick så där, han har lite dåligt fokus på hunden mer på det runt ikring.
Sist ut idag var Linus och han fick en 2.a i öppenklass ( samma som Quintus) för hans öron stod rakt upp idag och han har inte riktigt fattat att han skall gå fint och visa upp sig.
Tanten hon fick vila tillsammans med Tobbe idag.

Det roligaste som hände var att en var att en gammal kompis som jag inte träffat sen ca 1985 kom till utställningen (hon bor i Husqvarna nu) och vi umgicks under nästan hela eftermidagen, jätte kul var det att träffas under så lång tid.

Kvällen blev en långpromenad med hundarna och lite mat, även prat med Piia om morgondagen och vad som händer då, mer om det i morgon kanske.

Nu skall jag återgå till familjen och även ta en duch, ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.
Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0