Vemod, avslutning på hundträningar

Det är alltid lite vemodigt och tomhets känsla när hungrupperna har avslutning och det var det i går fm.
Alla grupper som var där fick visa upp ett litet program för varandra vad de jobbat med under våren och den lilla uppvisningen var verkligen uppskattad av de andra deltagarna.



Här är det delar av rallylydnads gruppen som visar hur det går till att gå en rally bana.



Valpgruppen som skall visa att hundarna kan gå fint i koppel. Här vissade vi också att det går att kalla in sin hund tvärs över en väska full med hundgodis, inte dåligt.

Tävlingslydnadsgruppen visade inkallning mellan hundar och förare då alla hundar var lösa och ställande under march. Allmänlydnadsgruppen visade läggande och sittande i grupp opch så klart visade alla grupper att hundarna kunde sitta vid sidan och gå fint i koppel.

Efter alla uppvisningar så plev det en lång fika paus med mycket prat och skratt.



Då serverades det kaffe och rulltårtebakelse till alla deltagare. 

Janne han hade jämt jobb under gårdagen att aggera chauför. för C han skulle till stan till 9.30 och gå resten av junior hanlignskursen och det tyckte han var roligt, få se om han kommer att träna vidare.
På kvällen var åter till hundpanget för grillning och umgänge i glada vänner lag. Det var varmt och skönt ute men det gick inte ändå att sitta ute så länge för de har myggor som elefanter där.

Idag så väntar en sheltieträff i marsängen på Tofta skjutfält, så måste vi fylla på kylen lite och vi kommer också att passera min dottern som bor i Visby.

Njut av dagen och solen, ta vara på varandra där ute i verkligeheten.

Kram Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0