Då var man efter igen.

Nu har det då lyckats passera två dagar igen sen förra bloggandet så nu får det bli en sammanfattning ingen av 2 dagar.

I går söndag gick hela dagen åt till en Sheltie träff i Marsängen på Tofta skutfält och i år lyckades vi komma dit (i fjol körde de stridsvagnar där så det var avstängt) Det är alltid lika roligt att se alla hundar springa runt och busa. Mest synd var det om lilla Tova som slutat löpa för några veckor sen men det fattade inte pojkarna för de var på henne hela tiden trotts upprepade tillsägelser så var hon alltför spännande, fast hon kanske var väldigt söt i deras ögon.

                          

Här sittter vi och tar en fika och vatten till hundarna efter en promenad längs stranden.

På vägen hem så var vi förbi Willys och handlade, bäst att passa på när man passerar Visby. Vi var också förbi min dotter för att lämna lite grejer till henne och barnbarnet.

Söndagskvällen för övrigt så hände det inte värst mycket utan hundarna fick en kort promenad runt Fårösund. Men våra bekanta från Södertälje lurade oss för deras son hade  bilen så vi trodde att de allt anlänt, de skall inte komma förän midsommarvecka och så träffade vi en massa andra bekanta på vägen så det tog lång tid att gå en kort sväng.

Idag så har det bara varit gräs och åter gräs som jag klippt på jobbet. Efter jobbet så blev det lite kontorsjobb hemma (ligger duktigt efter med det) och J han klippte gräset när han kom hem, C han gjorde som vanligt så lite som möjligt. Janne han har pulat dit ett lås i garage dörren och det blev jätte bra.

När vi ätit plattbullar och potatis så blev det hundarnas tur att gå en promenad på Bungenäs i regnet. Det regnade inte så mycket när vi gick ut men det tilltog under tiden så jag slipper ännu att starta bevatningen på jobbet.

Nu skall jag gå och hålla Janne sälskap framför TV en stund innan Jhon Blund kallar. Glöm inte att vara rädda om varandra där ute i verkligehten.

Kram Åsa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0