Många raka linjer.

Idag så startade dagen i vanlig tid så där runt 5 snåret och det med en promenad med hundarna. Och idag så fick Tanten gå med ut på morgonen men hon orkade inte riktigt gå hela vägen så det blev till att bära henne sista biten hem.

Väl hem komna så skulle C väckas för han har varit på PRAO hos mig på jobbbet idag och tro det eller ej men han var vaken när jag kom upp till hans rum sådär vid 6 snåret och han hoppade upp med en gång, man tror inte det är sant.

Vi for iväg till jobbet innan 7 och där väntade tvätt, kontorsarbete och att måla alla lijer på både 11 manna och 7 manna planerna på flyget. Det är där som vi har våra träningsplaner. C han var jätte duktig med att springa med snör rullen och plocka upp alla pinnar efter målningen. Vi fick dock avbryta kring lunch för då kom GB glass och skulle leverera glass till kiosken. Även om det är kyligt ute så måste den ju ner i frysen så fort som möjligt.

Eftermiddan ägnades åt att måla ännu flera raka fina linjer, men det var lite krångligt att få till mittcirkeln, det får jag ännu funder ut något bra sätt att fixa till. Det blev också en hel del kontorsarbete under eftemiddan och att ta hand om sista tvätten.

C han var totalt slut när vi åkte hem. Janne han har fortsatt att montera nya grejer till tändningen på husbilen (så vi kanske slipper den där röda lampan som ingen vet vad den går till) och att tvätta för här hemma så är det kroniskt.

J han är i kväll i Visby på moppeteori kurs och han åkte direkt efterskolan.

Efter maten i kväll så åkte Janne och jag ut till Bungnäs så att hundarna, främst ungtupparna skule få kuta av sig lite, behövdes verkligen. Tanten hon var nästan som vanligt i kväll, fast vi gick en kortare variant än vi brukar för att hon skulle orka, få se i morgonbitti hur det är då.

Resten av kvällen kommer att bli en del datorarbete och sen ett försök att träffa John blund tidigt, men det brukar aldrig bli så.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer
Postat av: Mita

Du får göra som de gamla grekerna gjorde :9

Sätt ett snöre i maskinen och ett i mittpunkten så går du bara så långt snöret räcker så har du din halvmåne :)

Skönt att Tanten mår bättre, hoppas det håller i sej nu under lång tid framöver, hon böhöver nog en munkorg framför truten på promenaderna så hon inte kan slaffsa i sej allt skit som ligger.

Inte bra för gamla Tant magar :)

/Mita

2010-04-20 @ 19:37:10
URL: http://www.byssegardas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0