Trötta hundar.

Det är vad vi har just nu eller rättare sakt helt utslagan, de brukar bli det efter en hel dag på panget med allting som händer där. Alla hudnar och allting som rör sig.

                               

Här är det bara grabbarna grus som fastnade på bild men Tanten hon är lika slut hon oxså. Det beror ju på att de inte sover så mycket som de brukar göra hemma och Stig-Helmer han har jobbat en del idag för C gick med honom i valpgruppen på em. De var jätte duktiga.
Det är alltid lika roligt att se vilka framsteg alla hundar gör och det gäller ju förarna med, för utan dem så är ju inte hunden någonting.

På fm så var det rallylydnad och även där så såg man att de som varit med sen vi började för ca 1 månad sen har gjort verkliga stora framsteg och de två nya som kom idag tyckte att det var mycket roligare än vanlig gammal hederlig lydnadsträning där jag står och talar om för deltagarna vad de skall göra med sin hund.

Jag är nog lite galen eller kanske mycket som kan tycka att det är kul att stå där ute och prata med folk och hundar i 2 dagar. Janne han var som vanligt med och höll i markservisen med kaffekokning och städning, tur att han finns  för annars så blev det rätt tungrutt.

I kväll efter maten så blev det en promenad förbi Pelle, Inger och Spirro för att säga hej då, de åker hem till Södertälje igen och kommer inte tillbaka förrän i sommar. Men då får vi träffas igen och hundarna får busa.
Lite kul var det med Spirro för de var förbi panget på fm och jag tog Spirro genom rallylydnadsbanan och han var jätteduktig. Det jag upptäckte då var att man faktiskt kan gå det med en hund som egenligen bara kan gå i koppel, sitta och ligga, en rolig upptäckt.

Resten av kvällen kommer att bli lugn och bara försöka att koppla av innan det är tid för John Blund.

Kram på er och ta vara på varandra där ute i verkligheten.

//Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0