Växtkraft.

Det var vad vi hittade i kväll när vi var till Bungenäs.



Det är helt otroligt att det bara har kunnat stå kvar där uppe på backen under så lång tid och utan märkbart med jord. Vi var helt ensamma där ute, det är lugnt,  skönt att gå där ute och låta tankarna vandra elelr rensa hjärnan när inte ctr alt delet fungerar längre. På andra sidan Bungenäsudden så var det ut över havet.



Jag får inte nog av den miljön. Där ute såg jag också de första blåsipporna för året.

Men då får jag väll fortsätta mot morgonen.
Innan vi kom så långt som till Bungenäs så var jag och Janne upp till IP för att jag skulle lämna ut en nyckel till ungdomsledar ansvariga i klubben. När vi då kom dit så hade all årets gödning och linjefärg kommit så det stod 2 pallar med sånnt utan för grinden, bara att börja kärra in, tur att Janne var med då gick det lite fortare.

På em så var vi en vända till stan för kylen var tom eller som J uttryckte det "det finns inget gott att äta i kylen den är tom" bra konstaterande av en tonåring. Undertiden så fick ungarna dammsuga hela huset för dammråttorna var stora som elefanter och högg oss nästan i benen när vi passerade.

På fm var jag som vanligt på jobbet och där började jag att kärra ut bänkarna där de skall vara och att sätta ut några papperskorgar. Det blev så klart en del kontorsarbete också, samt att det nu bara skall på polish på golven i nya omklädningsrummet sen är det klart, får bli morgondagens jobb.

Janne han har fortsatt att pula med golvärmen i husbilen. Han fösöker att få det färdigt och jag tror att han lyckas med det.

Den här bloggen blev bakvänd men vad gör det, så ta vara på varandra där ute i verkligehet.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0