Så går det ner och så går det upp...

Det är så nu i bloggandet,r just den här månade august är en fullstampad historia till bredden, så det får nog bli lite som det blir med bloggandet, men jag skall försöka att hålla igång det med jämna mellanrum.

Vad har då hänt sen sist?
Vi hade en fredag först och där var det tidigt till jobbet med tvätt, luftning av planen och en del kontorsjobb och sen på fm drog Janne och jag var till Visby och handlade (kylen måste ju fyllas på emmelanåt) och jag uträttade även en del ärenden åt jobbet. På hemvägen så hämtade vi upp C hos kontaktfamiljen och sen var det åter till jobbet för att klippa gräs och måla linjer till gårdagens 7 manna match och att träningslägret skulle ha en bra plan att träna på.
Blev en aning frustrerad när stora klipparen inte ens ville starta men jag fick tag i montören sen i torsdags så det ordnade till sig.
Den kvällen hände det inte så mycket mera för orken var liksom borta. Men det är klart att hundarna fick sig en promenad som vanligt på kvällen.

I går lördag så fyllde min gamla Tant (Lady) 11 år och inte kan man tro att hon har den aktingsvärda åldern inte för en promenad på 2 timmar klarar hon med glans tillsammans med de andra.

                                              

Så vi firade henne med kladdkaka och grädde och själv fick hon kalasa på lite korv och riven ost. Men hon har en känslig mage så man får vara lite försiktig med vad man stoppar i henne.

I går hade vi även öppent hus på hundpensionatet så att alla som ville kunde komma och träna, fika och prata strunt. Förra gången i juli när det var så kom det inte så väldigt många men igår kom det folk hela tiden så det var jätte roligt.

På kvällen tog Janne och jag hundarna med oss på en långpromenad ner till Hägurstadar
där badade hundarna, sprang runt och busade i största allmänhet. När vi nästan var hemma så kom det in ett riktigt åskoväder över oss, vi blev blöta men han in innan det versta brakade lös

Idag så har det så här långt blivit att tömma komposten och starta om den på nytt, badat alla hundar och skickat ut höstens träningsprogram till alla tidigare deltagare och en del annat kontors jobb, men mera återstår att göra så det är bara att ta nya tag.

J han jobbar nu sitt sista pass för sommaren och idag är sista arbetsdagen för honom. C han bara latar sig och gör så lite som möjligt som vanligt och Janne han har klippt gräset här hemma idag, för det började bli väldans långt.

Ta nu var apå dagen och varandra.

Kram Åsa

Kommentarer
Postat av: Wilda

Jättefin bild på födelsedagsbarnet och inte ser hon gammal ut i alla fall.

2010-08-09 @ 08:15:02
URL: http://pargas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0