Väntar!

Det är vad vi gör nu altså väntar på båten att den skall komma. Vi kom ner till Nynäs allt i går kväll efter utställnningen, för det var sånt dåligt väder i Eskilstuna med massor av snö (0,5 dm på några timmar) så det var lika bra att bege sig till båten med en gång.

Utsttällningen i går gick bara så bra för Stig-Helmer fick 1:a, HP och hamnade på 4 plats i konkuransen bland juniorhanarna, Quintus han fick en slät 1:a i unhunds klassen, dock en förbättring mot Stockholm i December där han bara fick en 2:a och sist men inte minst min Tant hon fick också en 1:a, HP och hamnade på 3 plats i konkurensen av veterantikarna. Alla hundar som kom från Sunny Hill´s fick ingen mindre än 1:a och på uppfödargruppen där Tanten var med fick Piia ett HP. Så summa summarum så är vi jätte nöjda med helgens bedrifter.

Vi fick också med oss en Freddy hem igen fråm Piia och han verkade tycka att det var helt ok att vara tillbaka hos oss.

Vad dagen har mer att erbjuda är att vi hämtar hem J och C från kontaktfamiljen när vi kommer till andra sidan och sen i kväll väntar några timmars jobb med ett konstituerande styrelsemöte på jobbet där jag nu är anjongerad sekreterare.

Få se om jag hinner anfralla datorn något mera framåt kväll kanske ananars får ni ha en bra dag och ta vara på dagen och varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0