Är vi i nordpolen eller?????

Jag tror snart det i alla fall för när man skottat 1,5 timme och det är mellan en halv meter till en meter snö och det ser ut så här. Det här är inte halva vägen en gång och mer kommer det ner.



 Man gör som eskimåerna när de skall bygga iglos man tar en skyffel och gör 4 kanter och sen höser bort. Var är jag då på väg, jo mot omklädningsrummen och tvättstugan, måste bort dit i början på nästa vecka för då kommer det tvätt som skall tvättas.

Vad hände då igår. Mer snö att skotta för det var snöstorm natten innan, så vägen in till jobbet var det 1meter drivor. Det fixade grannen med traktorn som tur var annars hade jag väll ännu hållit på.

På kvällen var vi till Stenkyrka och ett ridhus där för att träna lite, alltid kul att komma inomhus så här års, när det inte går att vara ute. Verkar som vi skall dit varje tosdag fram till mars.

Ungarna var som vanligt i skolan men de fick gå hem allt vid lunch för det befarades att det skulle komma ännu mera snö och blåst, men det gjorde det inte. De var ju galda att få sluta tidigare och det var ju en annan oxå när man gick i skolan.

Dagens eftermiddag bjuder på en tur till Tingstäde och sedan till Visby. J skall till kontaktfamiljen och vi skall vidare till Visby för att handla och lämna grejor till stora dottern.

C han har beställt hamburgare och bröd till kvällsmat, får nog skarva på med lite stekt potatis till det, alla fall för oss som inte ätit så mycket till lunch.

Hundrna lär få en sen promenad i kväll oxå. Det största problemet med all snö är att "tanten" inte kan komma åt att bajsa, hon vill ut en bit från oss när hon skall till och det går ju inte nu när det är upp mot meten snö på sina ställen.

Det var allt för dagen och ta vara på er där ute i verkligheten.

// Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0