Ja se det snöar, ja se det snöar

Inte kul för en som inte är så förtjust i snön som började vräka ner vid lunch. Klockan 15.20 när jag skulle gå hem från jobbet så hade det kommit 1 dm, så morgondagen är räddad i alla fall. Men ännu är vi inte där.

Blev som vanligt väckt av en kissenödig hund halv 5 och sen var det lögn att somna om den timmen som var kvar att sova. Hela gänget fick sin morgon promenad fast "tanten" hon tyckte att det var väl kallt så där -13.

Kom i väg till jobbet i relativt klok tid idag och där väntatade arbetet med att göra helt färdigt på 2 toaletter och duchrum samt ett omklädnings rum. Det som är färdigt till sesången börjar är ju färdigt, mindre att strässa med när gräset börjar växa. För gräset på fotbollsplanen är det enda som gillar den här väderleken med kallt och snö.

Efter städningen så for jag ner på Fårösund för att handla musfällor och lite annat. Det är antagligen för kallt ute så mössen vill in i värmen i omklädnings rummen, fast det är ju inte så varmt där heller fast det är ju klart varmare än ute. Sen fortsatte jag med säkerhetsbladen till informationspärmen som skall vara i kiosken, har nu kommit halvägs med den så om det inte är snöskottning i flera timmar i morgon så kommer den nog att bli färdig.

Ungarna hade haft en helt valig dag i skolan men i kväll så åkte de på att gå med ut med hundarna när Janne är på möte i Visby. Det var inte helt kul tyckte dem, men de behöver ju oxå ut och röra på sig även om det är snö, så det var lite knorr.

I kväll så blir det sängen tidigt för snart har halva veckan gott och då blir jag så trött att det behövs en tidig kväll.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

// Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0