Söndag hela dagen

Nu var då den här helgens slut igen, varför består bara veckorna av måndag, fredag,måndag, är det någon där ute som har ett bra svar på de, tför jag har det inte.

Dagen idag bäörjade som vanligt tidigt med hundar som var kisse nödiga runt 4.30. Då stod två stycke uppe på mig i sängen och pussade mig i öronen samtidigt som de sa matte vakna nu för vi är jäääääääääääääääääääte kissenödiga. Så det var bara att palra sig upp och ut med dem på baksidan, tur man har en liten inhängnad som man kan släppa dem i så att man inte behöver klä på sig alla paltor och ge sig ut på promenad.
I den vevan upptäckte jag också att det var dax att börja elda för det var 19,7 i vardagsrummet som vi har som riktmärke hur varm det är i huset. Vi har ju ännu inte fått ordning på pannan så den går ännu på el, tu det inte är vi som betalar.

Åter till sängen och sova 2 timmar till. skönt. sen blev det den riktiga promenaden för hundarna och där efter frukost till alla som inte ätit innan.

Under fm fixade jag uppdateringarn till sheltiebladet som kommer i mars och samtidigt blev det lite uppdateringar till sssk:s sida.

På em tog vi oss en lång promenad i solen ute på Bungenäs, det är så bra att gå där för hundarna kan springa som de vill utan att det är så många flera, fast i dag träffade vi Våfflan och hennes extra matte.

J han åkte till stan med sin ledsagare i morse med bussen de skulle in och titta på innebany med Endre IF och han kom inte hem förrän nu i kväll, trött, nöjd och hungrig.

C han åkte på att bära in ved, han gillar det inte men blev tvungen att göra det ändå. Han fick även hänga på oss till Bungenäs med hundarna inte det heller så kul.

När vi sen kom hem så åkte de två hundarna som inte badade i går i badet och det var samma med dem de gillar inte det så skarpt men det är bara att gilla läget även för dem.

Kvällen för övrig blir som kvällen var i går, kanske lite TV tittande och slöande i största allmänhet för att förbereda sig inför morgondagens övningar.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram

Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0