Söndagen är över!

Då var den här söndagen till ända också. Det har då inte hänt så mycket idag över huvudtaget, utan det har varit att skotta snö, det är ju det enda man gör och hinner nu för tiden. För igår kväll när vi var ute med hundarna så kom det 6 cm på en timme och sen börjad det blåsa oxå, verkligen kul. Det var det vi  fick flytta på idag.

Så efter snösskottningen så blev det lite lunch koikt korv, senapssås och potatis, till och med C åt,  och sen blev det en kort promenad med hundarna innan Janne och jag gav oss i väg till ett stakars hus som står ensamt ute hela dygnet (det är Jannes brors hus). Vi brukar titta till det ibland och då det var så gruvligt kallt i går morse så var det bäst att kolla att inget frusit sönder.

Och det är klar som korvspad att det var en massa snö där oxå vi kom inte in genom ytterdörren utan vi fick skott bort en halv meter snö i trappen och framför dörren, mot deras redskapsbod så det ut så här.



Det är ju inte klokt att om några månader så sitter de vid gaveln där och fikar, inget man kan tro idag inte.

Efter huset så for vi iväg för att hämta J hos kontakfamiljen och vidare hem för en sista promenad med hundarna.

Det var det hela så det var en väldigt lugn dag överhuvudtaget om man bortser från snöskttningen som lär bli en fortsättning på i morgon, då har jag ännu mera att skotta på jobbet.

Nu väntar duchen och sen lopplådan för det är arbetsdag i morgon och då kan man inte ligga och dryna till 7 eller 8 utan då blir det tidig start.

Kram

Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0