Sovmorgon!

Det är i och för sig ett tag sen det var morgon men idag hade jag lite sov morgon för det var inga kisse nödiga hundar som väckte mig förän klockan 7, helt otroligt. Men då var det bara att palra sig upp och ut med dem i kylan och kylan var rätta ordet. Vet inte hur kallt det var men när vi sen skulle gå morgon promenaden eller rättare sagt nästan förmiddags promenaden vid 8.30 då var det omkring 13 grader kallt ute, burr.

När vi sen kom hem och försökte att tina lite så blev det borstning och kloklippning på vårat gäng hundar och sen kom taxen Max och hans matte och vill få klorna fixade, inte på matte utan på Max så klart.

C han hade bestämt att i dag skulle vi ha spagetti och mögelost sås till mat , för det gillar han men inte J så därför får vi passa på när J inte är hemma.

Hundarna fick en kasse gamla hundben som jag hittade i källaren och då var deras lycka gjord.

Under tiden som jag höll på med maten så lyfte Janne på presseningen på den veden som är ute för det är dax att börja på den nu. Det har ju gått åt sånna otroliga mängde  ved med den här kylan.

Efter maten så drog vi iväg ut till Bungenäs och höll på att fastna på parkeringen för den var inte skottad , snö upp jäms med dörrarnas nederkant när man öppnade dem.
Då trodde vi att det kom att bli att plumsa runt rätt bra men bitvist var det knappt någon snö alls, och på andrs ställen så var det halvägs till knäna. Men C han var med ut dit så han fick gå före och ploga spår åt oss. Det var inget han gillade men han måste ju ut och röra på sig för han har bara legat i sängen hels dagen och lyssnat på Sagan om Ringen och det är troligt vis snart 10 onde gången han lånar den på bibliotektet.

När vi sen kom hem blev det glögg och pepparkakor med brie ost, gott när man är frusen.

Kvällen i övrigt blir rätt lugn och fridfull. Antagligen lite tv och så klart en pinke runda med hundarna om en stund.

Det var vår dag i stort.  Värm varandra där ute i kylan.

Kram

Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0