Städ dag

Ja ha då var det lördag och fredan den hoppade jag över, inte riktigt men det hände inte så speciellt mycket.
Var på jobbet som vanligt tidigt för att sen gå på begravning, inte så kul men tanten var nästan 100 och jag räknade ut att jag hade känt henne i nästan 50 år inte klokt när man tänker så. Efter begravningen så blev det en stunds jobb till för att ta hand om posten och skicka ett mejl till styrelsen så att de får veta vad som kommit i post och mejl under veckan.

Vi han en tur ut till Bungenäs oxå med hundarna igår. Smågrabbarna har mycket spring i benen.

I går så tog J bussen till Visby igen för han var ledig från skolan så det blev allt på fm och han var i Visby i 2 timmar.

Idag började dagen med en kräck sjuk "tant". Hon är specialist på att hitta allt äckligt ute framföralt bajs och det var nog något sådant som hon hade fått i sig. Hon kräktes hela fm men efter det att jag hade öst i henne druvsocker vatten och honumg så slutade hon att kräkas, skönt för hon taklar av så snabbt.

Hela familjen blev oxå under fm komenderade att städa, det skulle dammas och fejas överallt, ingen tycker det är kul men sånt måste göras.

På em så tog vi C med oss ut till Bungenäs (han hade äntligen fått på sig kläderna och sprang inte runt i kallingar och linne längre). Det var inget större drag på hundarna där ute. Väl hemma igen så åkte ungtupparna i badet, det är inget de gillar men det är som med städningen det skall göras. Efter badet blev det kloklippning, örontejpning och fröning så att de blev ordentligt torra. Annnars så blir de som ispinnar när vi går ut senare i kväll.

Kvällen i övrigt blir nog rätt lugn, kanske med lite Tv och så klart måste det bli en promenad med hundgänget.

Ta vara på varandra där ute i verkligeheten.

// Åsa

Kommentarer
Postat av: Mita

Du får väl ta några kort på Stig-Helmer så man får se på lånehunden, ett sött på huvudet och så på hela kroppen.. snyggt uppställd :))

När kommer Freddan hem igen då??



Skönt vi går mot ljusare tider nu för nu är jag himla less på kyla och snö.

/Mita

2010-01-23 @ 19:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0