Ännu en dag.

Så har ännu en dag gått och det i snöskottningens tecken för det var helt igenyrat på jobbet och även här hemma. Fast här hemma så var det ungarna som åkte på att skotta, något skall ju dem också göra. 

Rresten av dagen så har C fortsatt att ligga på sängen och mycket av  dagens inaktivitet har berott på att han inte tog sin medicin i morse. J han lagande potatisgrangäng till oss i kväll och jag förstår inte va han gör för jag har aldrig fått den så god som han lyckas medden varje gång, man äter så man håller på att spricka för den är helt underbar, smälter i munnen.

Janne och jag tog hundarna på em och åkte till Oinare skogen för det är ännu skottat där så det är lätt att gå. Unggrabbarna for runt som ena jehu hela tiden, fast Tanten och Tobbe är inte dåliga de heller att kuta runt. Efter skogen så blev det en liten paus för att sen ta Tobbe i bilen igen och åka till Stenkustens Hundpensionat för att träffa veterinären Fredrika som skulle vaccinera honom, det var dax för det nu under mars månad.

Vi har ännu inte fått något svar på Feddans prover så det blir nog inte förrän i början på nästa vecka, bara att vänta och se.

Resten av kvällen blir en promenad med gänget och sen TV tittande och kanske lite förberedelse inför morgondagens grupper som startar med tävlingslydnad och vanliga allmänlydnad.

Det var lite av vår dag så ta vara på varandra man vet inte hur länge tiden varar.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0