Börjar återgå till det normala!

Då börjar ännu en dag närma sig sitt slut och vi börjar så smått komma tillbaka, visst tankarna kommer ibland men gör inte riktigt lika ont nu som det var igår och vi ahr ju ett gäng kvar som behöver oss även om vi sörjer.

Tack till alla för de tankar som kommer till oss på olika sätt.

Dagen idag tog som vanligt en tidig start och även jobbet började tidigt och idag så blev det mest kontorsarbete efersom det har snöat och blåst igen.

När jag kom hem så blev det lite öronklistring på 3 hundar och klo klippning på hela gänget, klorna växer ju som de skulle ha betalt eller något. Senare i em så drog Janne och jag iväg i snö ovädret till stenkyrka och ridhuset där för lite järngympa för hundarna, det blev lydnad, rallylydan och lite free style, måste ju börja lära Qvintus och Stig-Helmer annat än att bara stå vackert även om det är det de skall vara bäst på.

J han åkte till Visby i fm med bussen för att gå med fritidsgården och bowla på  Kanonen men det var bara J och en annan kompis som kom.

C han har idag legat på sängen igen och inte gjort ett handtag. Han har inte ens fått på sig kläderna utan gått i kallingar hela tiden, vad gör man med en sån?

Men i morgon så får de ut och skotta snö och det skall även C göra.

Det var vad vår dag innehållit så håll i varandra så att ni inte blåser bort med yrsnön.

Kram Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0