Promenad.

Har idag varit en så där lagom spännade dag. Den startade tidigt som vanligt efter en natt utan så där väldigt mycket sömn, är nog inne i en sån period igen att det är svårt att sova, vaknar för det lilla minsta.

Väckte ungarna rätt tidigt men de fick somna om en stund till efter som Janne höll ställningarna i morse och det funkade, fast det beror säkert på att J går iväg innan C har kommit upp.

Janne han har under dagen byggt ihop en ny kompost för den som vi har är så gott som full och han har även satt igång den nya.

På jobbet så har det mest varit kontorsarbete och förberedelse av diverse program så att det bara är att fylla i när matcherna är faststälda. Efter jobbet skulle jag hjälpa min pappa att lyfta in 10 golvspånskivor men det hade hans kompis hjälpt honom med så det enda som blev gjort där var att dricka kaffe och prata bort en stund.

Väl hemma igen så tog Janne och jag hundarna med oss ut till Bungenäs, det går rätt bra att gå uppe på skaren bitvis i alla fall. Vi skulle egentligen ha åkt till Stenkyrka och tränat men träningskompisarna har gått och blivit sjuka så vi ställde in det idag. Jag hade inte lust att åka dit själv och träna.



Här har vattnet frusit medan det rinner ut ur berget, sånt finns på flera ställen där ute.



Här kan man se hur högt det egentligen är där ute när man är högst upp.

Hundarna gillar att springa för de for som ena gehun och det är så skönt när man kommer hem för då kan de koppla av ordentligt. Så kvällens promenad blir en runda runt i Fårösund bara så mycket att de får kissa av sig lite.

Resten av kvällen blir lugn, måste försöka att koppla av så att det kanske går att sova i natt.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0