Regndroppar.

Det kom det över mig och hundgänget under nästan hela fm när vi tränade rallylydnad. Men som vanligt så var det ett antal duktiga hundar och hundägare som trotssade regn dropparna. Det var inte så många droppar att vi blev sura som dränkta katter utan det kom lite droppar och sen var det uppehåll och efter ett tag så blev det lite till.

Hörde av en av deltagarna att hennes hund hade sovit i 2 dagar efter förra helgen, så jag undra hur trötta i planeten de egenligen blir. Fast det är klart att den här hunden var ju ingen ungdom utan 9 år gammla och jobbade på som bara den.

På em så var det nästan som solen skulle komma igenom stundvis och det var ett glatt valpgäng som tränade inkallning, kontaktövningar, slalom, sitt och ligg mm. De är fantastiskt duktiga alla. I den här gruippen är det hundar som är alltifrån 15 veckor till 8 år så spridningen är jätte stor och det funkar kanon.

Efter träningarna på hemvägen for vi upp till Oinare skogen med vårt gäng, det för att de skulle få springa  av sig, och det är så skönt att ha de färdigrastade när man kommer hem för när man har ätit så blir man så seg och trött att man vara vill slappa. Det gör att gänget får nöja sig med att gå ut på baksidan av huset och kissa en sväng innan natten.

Efter maten som J hade fixat (kyckling) så blev det en del kontorsarbete även hemma, måste ju lämna alla deltagarlistor till Vuxenskolan i morgon efter tredje gången.

Resten av kvällen blir en duch och mys med gubben, vi hinner knapt med varandra när det är fullt upp med allting så det är att nästan booka in umgängse tid i allmanackan, inte kul men så är det ibland.

Nu skall jag hoppa in i duchen så ta vara på varndra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0