Svar!

Idag på morgon när de hade telefontid hos veterinären så ringde jag dit för att ta reda på vad Freddans sista blodprov gav för svar. Inte blev vi mycket klokare av det för de var exakt likadana som de som var tagna innan med jättelåga proteinvärden och en aning förhöjda levervärden, så nu står det mellan att det var levern som inte orkade mer och/eller att tarmarna läckte över så mycket bakterier in i blodomloppet så att det blev någon form av blodförgiftning. Vilket det nu var, eller om det var båda det får vi inte veta, men vi får nu gå vidare i alla fall. För Freddan har det bra där på andra sidan Regnbågsbron, det är en tröst i eländet.



Idag så började jag jobba tidigt för att kunna gå hem mitt på dagen. Vi var tvungna att åka till Visby och handla både hundmat och mat till 2 benta, allting var i stort sett slut överallt.

Janne han har idag på fm fixat stänkskyddet på husbilen.Vi höll på att tappa det när vi var i väg sist, så det är bäst att sätta fast det så vi inte blir av med det på nästa resa.

C han har varit i skolan som vanlig och J han har fortsatt med sin PRAO som han tycker är kul men han blir jätte trött på kvällen, många intryck antagligen och att det är jobbigt att hålla ihop hela dagen.

Hundarna fick sig en promenad KA3 runt i kväll för vi var hemma rätt sent så det han bli skumt innan det blev deras tur för att promenera.

Resten av kvällen blir lite mera dator och sen väntar lopplådan och ev lite TV innan John blund kommer.

Ta vara opå varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0