1 maj till ända

Då var den här dagen nästan till ända.
Idag har vi spenderat hela dagen på hundpanget med först en grupp med tävlingslydnad där vi hade en labbe tik som var dopad med morötter, hur det nu kan gå till. Hon var dopad för hon lyckades med att sitta kvar och komma på inkallning 4 gånger av 4:a och det brukar normalt inte inträffa. Jätte kul att husse nu börjar få ordning på henne. De övriga jobbade på som vanligt men idag så tränade vi till lite bakdelskontroll och det var inte lätt för vissa.

På em så kom det en allmänlydandsgrupp och de var jätte duktiga som vanligt. Den gruppen är ju så klart  väldigt ojämn i sin kunskapnivå men de lyckas jätte bra allihopa med de olika övningarna så som backa övning, bakdelskontroll , apportering mm.

På hemvägen så stannade vi vid Ar kusten och promenerade våra egna hundar.


Det är så skönt att ha de rastade på hemvägen för då är det bara att ta en kort kvälls kiss några kvarter runt senare.
Där ute hittade vi också det här trädet som funkade som en stol och jag som gillar träd i olika konstruktioner hittade även det här.


Hur de nu kan lyckas slå knut på sig själva.

När vi kom hem så lagade J potatisgratäng och karé stek. Jag måste vara en väldigt bortskämd mamma som har en 15:årig kock i köket.
Hans potatisgratäng är bara så mumsig så man äter så man kan spricka.
Under tiden som han lagatde  mat så passade jag på att borst alla hundar och framför allt de som skall visas på Gotlands Kennelklubbs inofficiella vår utställning i Visby i morgon.

Efter maten blev det en kort kissrunda för hela gänget och hårfrisering av både Janne och J (C han ansåg inte sig behöva trots att han snart har hår till axlarna) nu väntar duchen och sen lite massage av Janne  på mina verkande axlar och nacke innan en tidig start i morgon bitti.

God natt!

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0