Älvorna dansar över Ringtale vät.

Som vanligt startade dagen tidigt och idag så kom C med upp och gick med oss ut med hundarna allt vid 5 tiden, inte illa. Han hade sin telefon på ringning och det var en tupp som gol och han vaknade, kan inte tro att det är sant.

På jobbet så har dagen beståt av gräsklippning och åter gräsklippning. Det var flyget där vi har våra tränings planer som behövdes köras av och få lite nya linjer. Jag fick även varor till kiosken som egentligen skulle komma imorgon. Det verkar som det inte blev så mycket gjort idag men att klippa och linjera flyget tog drygt 4 timmar med lite strul, för linjeringsmaskinen blev tät några gånger och då kommer inte färgen ut. Jag fick också ta en vända till Återvinningen med en massa kartonger och annat skräp.

Janne han har varit 2 pass i skogen och hållit på med veden. Vår svenska morotrsåg (norsken går ju fortfarande inte)  den har inte behagat komma ännu utan hade gått från Jönköping i går, verkar som den skulle vara här senast torsdag, det visar sig hur det blir med den saken.

C han ville inte följa med Janne till skogen (han slöt skolan tidigt idag) och hålla på med veden, otur som han har så ringde moffa och ville ha hjälp att kasta av ett vedlass från traktorvagnen. J han tog sig en tur till Visby efter skolan. Han skulle fixat ett lösen ord så att han kan träna på moppeteorin över nätet.

När Janne kom hem från skogen så tog vi hundarna med oss till Oinare skogen där Ringtale vät ligger och där dansade verkligen älvorna, inte ofta man får se det så tydligt.





Tobbe han passade på att bada fötterna medan han drack vatten.

Snart väntar en kort promenad med hundarna och sen så får det bli duchen och lopplådan även om det är tidigt på kvällen. Det är skönt att sträcka ut sig efter en dag i full fart. Så ta nu vara på varandra där ute i verkligeheten.

Kram Åsa


Kommentarer
Postat av: Mita

Så häftigt när "Älvorna dansar" det är magiskt helt enkelt.

/Mita

2010-05-19 @ 12:53:36
URL: http://www.byssegardas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0