Ännu en måndag som är slut.

Då har jag snart lagt ytterligare en måndag till handlingarna och den var som vanligt med en tidig start. Vaknade av att Tobbe kräktes och att han höll på att slafsa i sig det igen, blääääää vad de kan vara äkliga. Det var bar att torka upp det som var kvar och sen kliva upp ur lopplådan.

Efter promenad och frukost så bar det av till jobbet och gräsklippning och åter gräsklippning, det blev även lite tvättat och städat men övervägande gräs.

Janne han var till skogen och våran ved så nu har han inte så stor hög kvar att stycka upp i rätt lagom bitar.

C han hade cykelutflykt på em och då hade han skrivit kontrakt med moffa om att låna en cykel av honom men den funkade tydligen inte enligt C. J han var frustrerad och arg när han kom hem från skolan, först på C som inte kunde ta vara på cykeln själv och sen på en lärare som frågande om varför C vars peedad och om cykeln. Jag har i kväll pratat med läraren för att förklara att hon får ringa mig eller Janne om det är något med C och inte gå på J för han skall ju inte behöva ta ansvar för sin lillebror (det här är inte första gången det händer).

Ikväll efter maten så blev det en kort promenad i Oinare skogen för Tobbe han mådde fortfarande inte riktigt hundra, han har visserligen slutat att kräkas men han är forfarande lite matt.

Gårdagen får jag väll dra några ord om också det var ju hundträningar på panget och på fm så var det Rallylydnad och det var bara ett fåtal deltagare och på em så var vi i skogen och spårade med valparna och det var likandant där att det bara var någar få som kom. Måste nog fundrera lite över hur vi skall få folk att komma under maj månad i fortsättningen, kan se skulle lägga det på kvällstid under veckan igen, var ju så i början.
Under tiden jag var i skogen så körde Janne hem vår moped som vi har köpt till J och till familjen. J han får tyvärr vänta med att köra till lämpet har kommit och det verkar dröja hur länge som helst.

Det var lite om två dagar i en följd och nu så skall jag försöka att knåpa in några mejadresser i dator för att påminna alla Välle Dog teamare om att det är avslutning för våren den 5 juni klockan 10.00 för alla grupper.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0