Dagens hjältar!

Startade dagen som vanligt tidigt eller kanske man skall säga väldans tidigt för jag var ute med hundarna på baksidan allt klocka 2 i natt. Det var grabbarna grus som var kissenödiga och Tobbe han mådde fortfarande inte ok.
Somnade sen om igen och fick gå upp i vanlig tid. Janne, Tobbe och Tanten de tog en kortare tur på mogonen för Tobbe han var fortfarande kass. Tobbe blev serverad lite fil på mogonen och under fm och se det verkade hjälpa för i kväll var han som vanligt igen.

Jobbet idag det blev uppdelat på två pass ett på mogonen då jag städade omklädnings rum och tog emot dem som skulle hyra lokalen under dagen.
På em när det änligen slutat regna så där vid 13.30 så kom gödningen på men det höll på att gå riktigt illa för slangen i ena bakdäcket kröp in i däcket och det ramlade nästan av fälgen.
Här kommer dagens hjältar och det är först och främst Janne och J som kom med en hjälpande hand trots att de skulle till Visby för att hämta den svenska motorsågen så att vi kunde bli av med norsken.
Sen är de andra stora hjältarna  Tommy och Henrik på Fårösunds bilverkstad som fixade till en slang trotts att den inte passade hundra och det medan ajg väntade, snacka om service.
Det gjorde i alla fall att jag kunde få på all gödning på IP planen. När det här hände så hade jag 50 kg gödning i spridaren och hälften kvar på vagnen som skulle ut, snacka om frustrerande.

J han var hemma från skolan idag för han hade ont i huvudet efter smällen igår och han lär bli hemma i morgon också för det har inte släppt som det skulle. C han har haft en valig dag i skolan men vi var till distriksköterskan och tog blodtryck (måste det var 3:e månad med den medicin han äter) samtidigt kollade vi längd och vikt, det sist nämnda var ingen höjdare.

Efter maten så tog vi hundarna med oss till Bngenäs så att de fick springa lite ordentligt i kväll också. Det är bra att åka ut dit rätt sent för så verkar det som alla andra redan varit där, med andra ord tyst, lungt och skönt.

Nu väntar snart duchen och därefter lopplådan för jag hoppas att det inte regnar i morgon för jag måste klippa och måla linjer på flyget.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0