Slarv maja!

Kan man nog kalla sig när man inte hunnit/orkat blogga på några dagar, det är ju ända sen i onsdags som det blev något skrivet men här kommer i alla fall en förkortad verson av 2 dagar hur det nu skall gå.

Torsdag som nu var en söndag (röd dag i almanackan) så var det upp vid 3.30 på mogonen för avfärd från Fårösund 5.30 för vi skulle på Hemse Hunddag som Södra Gotlands Brukshundsklubb arrangerar varje år.
Sheltie klubben hade en rasmonter där och vi ställde ut 3 av hundarna, det var Quintus, Stig-Helmer och Tanten. Alla 3 fick HP och Stig-Helmer och Tanten blev placerade som 2:a i konkuransen medan Quintus blev 3:a, inte så dåligt på 12 hundars deltagande. C han var med både i barn med hund äldre klassen och lucky like då det gäller att vara så lik sin hund som möjligt och de var båda funtionärer.
J han var hemma och lagade mat, vi fick kassler gratäng och kokt potatis när vi kom hem och det var bara så mumsigt.





Här är de som van stora BIS finalen och det var en Välle Dog Teamare som kom på reserv plats, Grattis till alla fina placeringar. Vi var rätt många med från Välle Dog Team och alla fick bra resultat och det är jätte kul att vara många i ett gäng.

Igår när det då var vanlig fredag hade jag planerat att vara ledig men kom på att jag var tvungen att lufta planen på IP eftersom jag körde med välten på den i onsdags. Det var det också lite tvätt att ta vara på så det blev en dryg halv arbetsdag i alla fall. Under tiden så var Janne och ungarna i skogen och höll på med veden.

Janne och jag for i väg till Slite på em för att uträtta lite ärenden och titta till Janne brors hus på vägen dit men då visade det sig att de var här nere, en miss i komunicationen.
På kvällen när jag skulle blogga så fick vi besök och då är det viktigare att ta hand om dem än att sitta vid datorn och skriva. När de sen gått så var det hundarnas tur att få sitt och sen väntade lopplådan.

Nu på morgonen så kom C upp och gick med ut med hundarna för han har fått för sig att han skall ha en egen hund men då krävs det också att han förstår arbetet med det, får se hur länge det håller i sig. Jag skall nu plocka ihop grejer till grupperna idag. För idag är det en tävlingslydendsgrupp och en allmänlydnadsgrupp på em. Med allmänlydnadsgruppen så skall vi ut till skogen och spåra om det nu kommer några människor, återstår att se.
Janne och ungarna de skall på mopperace. Det är gamla veteran mopeder som tävlar i olika klasser mot varandra, det gillar de för de var iväg och kollade på det förra året med.

Nu väntar förberedelserna och sen bär det snart i väg. Njut av våren och ta hand om varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0