Snart iväg igen.

Igår blev det då inget mera bloggande. Orken att sätta på datorn efter att vi kommit in med hudarna vid halv 8:a tiden den fanns lik som inte.

Igår så var det då en tävlingslydnadsgrupp och det var hela 2 deltagare som kom och de fick massor uträttat och många matnytiga saker att fortsätta träna på. De är verkligen duktiga och amitiösa.
Sen kom det 100% mer för då var de fyra i allmänlydnadsgruppen och även där så jobbades det på riktigt duktigt med olika övningar och även de här mattarrna och hussarna är flitiga som tusan, roligt att se.

På hemvägen passade Janne och jag på att rasta hundarna vid Ar kusten innan bilen vände hemmåt och nästan 2 timmars arbete med att måla linjer på planen till dagens match (hoppas bara att de sitter då det 100% luftfuktighet ute ännu).
Medan jag jobbade så fixade Janne middag till oss och det blev vegbitar, ris och sås, mumsigt värre.

Efter maten fick hundarna sig ytterligare en promenad och sen så blev det duchen och lopplådan för min del (orkade inte så mycket mera).

Idag så väntar panget meden rallylydnadsgrupp på fm och sen en valpgrupp på em, få se hur mågna som dyker upp idag då det fortfarande är blött och tråkigt ute.
Efter alla träningar får vi fara iväg och plocka upp J och C som har varit hos kontaktfamiljen den här helgen. Det blir nog inget mera bloggande idag för jag har en Tant som skall badas under kvällen (enda chansen att få till det), men man skall aldrig säga aldrig.
Ta vara på varandra och den här dagen för det finns bara en av den.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0