Resultat mm.

Då kommer äntligen gårdagens resultat på vårt lilla inofficiella lydnadsprov och det var 7 stycken startande och dömde gjorde Birgitta Yttergren och till sin hjälp att skiva hade hon Isabell.

Först kom Ulla Andersson med blandrasen Akkra som Birgitta dömt tidigare och som hon nu såg hade gjort jätte framsteg. 

                                
                                      
Ulla och Akkra längst ut till vänster i bild. Här skall vi just på börja ett platsligg med hundarna och längst ut till höger utanför bild hade vi en tik som var i sluttampen på löpet och inne i gruppen 2 hanhundar.

Som tvåa och trea kom Agneta Gotschalk med Yassi och Cindy.

                                   
                                                           Här skall Yassi hoppa över hindret.

Som fyra kom Carita Hansson med en Ossi som inta alls är gammal och verkligen har tiden för sig.
Femma kom Gunnar Holm med sin dalmatiner Dallida som var i slutet av sitt andra löp och trotts det gjorde jätte bra ifrån sig. Som nummer sex kom Tomas Grafström med sin blandras Bosse och sist Lotta Johansson med Assram.

Här är det så att även om man kommer sist så får alla deltagare pris för att man har deltagit. Det som är bra med att ha Birgitha som dömmer är att hon går igenom varje hund och förare och ger små tipps och råd vad man kan tänka på och hur vi skall träna vidare.

På eftermiddagen när det var allmänlydnadens tur var hon kvar och körde lite små aktivitetsövningar för dem och även för mig för det var lite nya grejer här med. Fulllärd blir man ju aldrig.


Idag på förmiddagen så kom det bara en deltagare till rallylydnaden men han som var där gjorde stora framsteg för han gick banan som aldrig förr och hunden vågade sig fram och nosa på vår Tobbe utan att bli jätte rädd. Kul att se eftersom den här hunden från början, för några terminer sedan skällde 2 timmar i sträck. Kul kul.

På eftemidagen var det desto flera valpar och unghundar och vi började med de övningar som Birgitha gick igenom igår och alla hundarna blev jätte trötta och förarna kunde inte förstå var tiden tagit vägen.

I mellantiden mellan grupperna i dag så passade jag på att träna lite med våra egna hundar för de behöver det de också.

Under båda dagagarna har Janne som vanligt skött kaffekokningen och igår så var det även korv som skulle serveras.

Resten av kvällen blir lugn och det väntar en ny promenad med gänget för sen blir det duchen och att vila benen lite inför morgondagens övningar på jobbet.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0