Fint som snus.

Det blev vårt hem efter gårdagens städning, alla fönster är puttsade så att man kan se ut igen, alla gardiner rena och fina, framför allt, allt damm är borta, yippiiiiiiiiiiiiiiii, det gillar jag. Sen återstår att se hur länge det varar, brukar inte hålla sig så där jätte länge så det är bara att njuta så länge det går.

På hundfronten så blev det en tur till Oinare skogen i går em och i dag på morgonen en tur till Bungenäs så att gänget fick springa i backen upp mot barack David. Men när vi nästan var framme vid vägen som går genom brottet så hittade jag en annan backe som bara var så brant, den sög verkligen när gänget provsprang den. Det är så att de håller på med en massa maskiner där ute och då gäller det att hitta en backe där man kan få vara lite ifred för vi har en Quintus som gillar att dra efter saker och ting om han får en chans, vilket han oftast inte får till fälle att göra, men han försöker om han kan.

C han har inte kommit ur sängen och i kläderna ännu idag utan det är T-shirt och shorts som gäller, bra att shortsen sitter på i alla fall och det inte bara är kallingar på.

J han tog sig en tur till Visby med bussen för att inhandla sig några par jeans och en ny hårklippnings maskin så att han och Janne kan få klippa håret igen. Vi har en gammal som är över 10 år men sladden är det glappis i, så ibland går den och ibland inte, blir inte alltid så bra då.

På jobbfronten så har jag jobbat en liten stund idag med att förbereda mig inför kvällens styrelsemöte som börjar 19, alltså blir det kvällsjobb i dag.


Det var lite om vår dag idag och igår, så ta nu vara på den vakra hösten och varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0