Sundsvall!!!!!!

Då har vi kommit fram till Sundsvall och Robban, Tessan och lilla T. Resan började ju allt i tidsdags med att vi åkte in till Visby på kvällen och sov över på Träffpunkten fast man inte får det.

Båten över i onsdags morse och vidare till Piia på hennes nya ställe som var jätte fint. Där blev det mycket prat, klippning av hasor som jag inte riktigt får till och sen så klart massor med god mat. Hennes morfar bor där också och tänk om man kunde få vara så frisk och pigg när man är 91 år. De var en rolig bekanskap.

Igår vid 10 tiden så åkte från Piia och mot Sundsvall. Hit kom vi inte förrän ca 17,  för vi rastade hundar vid flera tillfällen och oss själva med så klart. Vi lyckade leta oss fram hela vagen med hjälp av GPS:en, men när vi kom fram till deras väg så såg det ut som en vanlig gångväg hemma och jag tyckte inte att vi kunde köra där, blev till att ringa Robban och då visade sig det att det var precis nedanför där de bodde.

Hundarna har fått sig några promenader i skogen (Bilder kommer senare) som finns här uppe bakom och det var då väldigt mycket att nosa av och marker att de varit där.

Nu vänta frukost och sen lite mera umgänge med Robban, Tessan och Lilla T (så klart Janne med) och senare lite sightsing i Sundsvall.


Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer
Postat av: Terese

Hoppas ni trivs här för vi trivs att ha er här kram

2010-10-08 @ 22:20:09
URL: http://dice.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0