Ut på äventyr

Under gårdagen så var det att förberda hundarna med var sitt bad, föning och kloklippning med mera. Det hände medan Janne var i Visby på lassis och ungarna hade gått till skolan. När sen Janne kom hem blev det lite fika och han började fylla massor av vatten i vattentanken i husbilen för i kväll bär det av mot Visby och båten i morgon bitti. Därefter fick hundgänget sig en rejäl promenad på Bungenäs, gäller att hålla Tantens mage igång för den brukar krångla när vi är på resnde fot.

Vi skall åka mot Sundsvall för att hälsa på min äldsta son, barnbarnet och sonhustrun, det skall bli så kul så för vi har inte varit hemma hos dem förrut, det är för långt bort och kräver en massa planering. Det här har vi planerat under 1 års tid för att få ihop. Innan vi kör mot Sundsvall så skall vi mellanlanda hos Piia vår uppfödare för de har precis flyttat och det skall bli så roligt att ses igen utan att det är stressigt runt i kring.

I Sundsvall är det då inte bara att hälsa på utan vi skall också ställa ut på specialen där på söndag (3 hundar) och det brukar vara lika roligt varje gång för nu känner man en hel del människor som också ställer ut.

För ungarnas del (blir semmester från dem) skall den ena vara vid morfar och den andra vid kontaktfamiljen i Tingstäde men de kommer att vara hemma också en del, för katterna får ju vara hemma de kan inte åka med varken ungarna eller oss.

Det här gör att bloggen kommer kanske inte att bli uppdaterad (man vet aldrig) så ofta. För nu skall jag återgå till att packa kläder (går åt en del) och börja borsta igenom gänget så att jag kan packa deras prlylar också. Janne han skall till Visby för att hämta sina nya glasögon om en stund.

Ta vara på livet och varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0