Första hundträningshelgen.

Då var den första hundträningshelgena avslutad. Det är alltid lika roligt att seoch träffa  alla nya och gamla hundägare och deras hundar.

I går hade vi först en tävlingslydnadsgrupp och det brukar alltid vara en hel  sturl då både hundar och ägare är lite ringrostiga efter sommarlovet (även jag) men alla jobbade på som bara den med de övningar som vi gjorde.

Efter den i går kom det en allmänlydnadgrupp och de jobbade också på med alla övningar som vi gjorde och den här gruppen var jätteduktiga de också.

Idag var det först en rallylydnadsgrupp och de var bara 5 stycken, man hinner så mycket mera och man tror inte att hundarna skall bli trötta av det men de blir det. Pratade just med en hundägare som var med både lördag och söndag och hans hund hade varit helt bombad hela em. som han uttryckte det.

Till sist idag var det en valpgrupp och där var det valpar/unghundar från 11 v till drygt 6 månader och det är klart att den på 11 veckor inte orkar hela vägen men man gör så mycyket som man ser att den orkar, därefter är det bra. Alla var jätteduktiga och de blev också väldigt trötta i planeten.

Det är bara så nyttigt med hjärngympa för hundarna. C han var med oss idag också och igår gick han med både Stig-Helmer och Quintus. Idag gick han inte med någon av våra utan jag använde Tobbe som visnings hund. Men de var lika trötta i alla fall. Vi märkte det när vi stannade på hemvägen för att rasta dem i skogen, inget drag överhuvudtaget. När de sen kom hem flatnade de ut på golvet och sov.

Janne han skötte kaffekokningen som vanligt båda dagarna och J han var hemma igår och idag var han och hjälpte moffa med lite olika saker. När han sen kom hem så fixade han damsugningen här hemma.

Nu väntar en promenad med hundarna och uppladning inför morgondagens arbete.

Ta vara på varandra där ute i verkligeheten och se till att livet är gott att leva.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0