Hundtränings lördag.

Då har det då gått flera dagar igen utan att jag varit här på bloggen.
Får ta dag för dag, inte för att det hänt så väldans mycket någon dag men det är ju så det skall vara i vardagen. Det rullar på utan några större ovationer.

I torsdags så var jag och J till Hab för att J skulle göra en omdiagnostisering av sitt funktionshinder, genom en del nya tester och det visade sig att det var som förut, så det blev ingen förändring.

Janne han var hemma och höll ställningarna under dagen, med hundar och allt. På kvällen efter maten så tog vi hundarna med oss till Oinare skogen. Det var mest drag i början och sen gick de mest på rad.

Igår fredag var jag på jobbet igen och där blev det en del gräsklippning och uppmärkning av både 5,7 och 11 manna plan för det skall spelas alla sorter där nu under helgen och så klart kontorsjobb efter som jag inte har varit klokt på jobbet under 2 dagar.

På eftermiddagen blev jag äntligen av med lite hår, har visst inte varit hos frissan sen 24 mars, så det var verkligen behövligt att frächa till sig lite.

Hundarnas promenad igår kväll blev bara Fårösund runt och på hemvägen mötte vi Jannes bror som skulle sova hos oss till idag.

C och hans läxor: börjar det nu bli lite ordning på för hans mentor verkar väldigt bra att ha att göra med i det fallet, så det verkar som det kommer att lösa sig. C han bär alla böcker med sig under dagarna+dator och vi håller på att försöka att få honom att fårstå att man inte kan det utan att kroppen tar stryk.
Föreslog att man skulle ha mappar i 5 olika färger med dagens schema på, få se om det räcker med det.
När vi pratade med C om det, då framkom det att han tyckte det var jobbigt med skåpet som är längst ner, svårt att komma fram tyckte han att det var, en ny sak att framföra till mentorn, så att det kanske kan få någon ändring på det med.

Idag väntar en tävlingslydnadgrupp och en allmänlydnadsgrupp. Brukar vara hur kul som helst att se de olika ekipagen och deras framsteg.

I tävlingslydnadsgruppen har vi kört mer intensivt med de olika moment, ett i taget och det verkar som det ger mer resultat, skall nog införa det i allmänlydnaden också, få se hur jag gör.

Det var allt för tillfället, skall nu förbereda dagens övningar. Ta nu vara på den här dagen, livet och varandra.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0