En hel del

Får väll i vanlig ordning backa bandet en del och börja med fredag och på jobbet fortsatte jag att kämpa med bilder till jobbets hemsida och tog även en del nya samt att jag också la till lite mera saker på där och den börjar nu ta form http://www5.idrottonline.se/farosundsgoik/ 

I  lördags så var det förberedelse till Gotlands Vakraste hund som var på Hvit stjärnan, en restaurang. Jag hade anmält Tanten, men vi blev utslagan i första paret ut, bland det 8 veteraner som var med. Man ställde mot 2 och den som gick vidare där fick ställa mot den som vann nästa par ut.

                                   

Tyckte faktiskt att Tanten skötte sig ovanligt bra och verkligen försökte att visa sig från sin bästa sida. Så jag är glad och nöjd ändå och vi fick ju i alla fall en roset. Vi van också högsta vinsten på deras stora lotteri, som var en båtresa med Destination Gotland tur och retur för 2 personer och bil. Vi brukar aldrig vinna något så det var verkligen kul.

Efter själva utställningen så var det en Italiensk Buffé som bara var så god. C han åt, åt och åt för både Janne och Casper var med på det här. J han valde att vara hemma i lugn och ro. Han gillar inte sånna här evenemang något vidare.

I går söndag var vi åter till Visby och den här gången Visby BK:s stuga där Birgitta Ytteregren hjälpte oss Sheltiägare i Shelti klubben med lite olika aktivitets övningar för våra sheltisar. Det var sökrrutor som senare blev spår, budföring mm. De 5 deltagare som kom var nöjda och glada och framför allt fick ju våra hundar busa av sig lite innan vi avlutade. Även den här dagen valde J att vara hemma i lugn och ro.

                                      




Idag måndag så har jag fortsatt att brottas med hemsidan på jobbet, får till lite varje dag, så det går sakta men säker framåt. Och nu i kväll så kommer vi att ha Rödakorsets NPH-nät här hemma och förhoppningsvis så kommer det några föräldraar som vill prata och umgås i några timmar. Det här gör att Janne och J får gå ut med hundarna i kölden det är närmare 9 grader kallt ute så det får bli en kort sväng för de fryser om fötterna och får kramp i tassarna.

Ta nu vara på varandra där ute i kölden och ha en fin alla hjärtans dag, inte bara i dag utan alla andra dagar också. För jag tror att vi missar det ibland.

Kram Åsa

Kommentarer
Postat av: camilla

Hej Åsa!

Vilka fina bilder. Hoppas allt är bra med er, här är det sådär. Inte så bra. Vi hör av oss när det börjar närma sig, har en ganska ostimulerad tonåring här hemma. Kram

2011-02-17 @ 19:39:19
URL: http://www.ava-garden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0