Omfördelning!

Fick en god natts söm i natt i alla fall verkar som jag sover bra en natt i veckan, inte dåligt det i alla fall, för jag vet att det är de som har det sämre, så varför klaga.

Blev en slö morgon som alla de andra varit och hundarna fick sin vanlig morgon runda. När vi sen kom hem blev det arbetsfördelning på hög nivå.
Började med att J skulle ta in veden och C skulle skotta balkongen medan Janne damsög och jag förberedde köttgrytan till middag, borstade och badade hundar.
Efter mycket skrik på C så blev det en del omfördelning med att C tog in veden och damsög sitt rum medan J fick skotta balkongen fri från snö. Resten av arbetsfördelningen höll då ingen av de andra klarar av att fixa hundarna inom rimlig tid som låg på min lott.

När allting var klart utom att köket inte var damsugit så blev både Janne och J frisserade, de var en aning långhåriga. Hundarna de fick bara gå ut på baksidan i em för att kissa då Linus ännu var rätt fuktig efter badet. Han har så mycket päls att det är svårt att föna honom helt torr.

C han har forsatt att skrika under em, nu börjar det verkligen märkas att skolan börjar om några dagar för han är verkligen uppe i sitt esse. Medan J bara blir tröttare och tröttare ju närmare skolans start det blir.
Få se hur trött han är i morgon bitt i när vi skall åka hemifrån kl. 5 för att mjölka lite kor i Tingstäde, mer om det i morgon.

Resten av em/kvällen kommer det att bli en promenad med gänget, få se var vi går, om det blir Utbunge runt eller KA3 runt. Hänger lite på vad vi känner för och så är det problemet med Tanten som har svårt för att bajsa nu när det är så mycket snö  överallt. Hon vill ut en bit i skogen eller på sidan av vägen för att kunna komma till, men det är inte så lätt när hon försvinner hel i snön.
Sen lär det bli en tidigkväll med att natta kudden, för som sagt vi skall upp tidigt både J och jag (C och Janne får rasta hundar och hålla ställningarna hemma).

Inte många händelser här inte men det är nog lite så det skall vara just nu så ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0