Smussel.

Då var jag tillbaka här igen då och nu så skall ni alla få reda på vad det smusslats om en längre tid.

För att börja från i fredags så var det jobb först ett antal timmar och sen hem få i sig lite mat och en duch innan Janne och jag packade in hundarna i bilen med färd mot Visby. Innan vi kom dit så stannade vi till i Tingstäde för att lämna av ungarnas väskor då de skulle vara vid kontaktfamiljen. De skulle ta bussen dit efter skolan vilket de också gjorde, dock inte med samma buss.

Till Visby och båten över till Nynäshamn där vi rastade hundar och åt lite. Påbörjade färden mot Norrtälje och Piia, vår uppfödare som fyllde 50 år den 21:a (alltså i lördags). Hennes man Pelle var i maskopi med oss (vi hade skickat en liten present i veckan innan för att hon inte skulle ana något) och vi anlände dit 5 minuter över 00.
Pelle väckte Piia och hon bara stirrade på oss i säkert 2 minuter medan vi sjöng och så utbrister hon "vad kommer ni ifrån och vad gör ni här", när sen chocken lagt sig, så serverades det bubbel och en massa prat innan janne och jag drog oss tillbaka till husbilen för några timmars sömn.
Det som är rätt fantastiskt är att ingen som vetat om det här har läckt information, strångt gjort av alla må jag säga, för det brukar nästa alltid vara någon som läcker när det är mycket folk inblandat.

På Piias stora dag då hon räknat med att det ungefär skulle komma 5 personer så kom det nog någon stans mellan 20 och 30.
Hon var ännu i går när vi åkte hem lite smått chockad över att det kom så många. Janne och jag hjälpte till att stöta upp med disk och så vidare under dagen. Och det var bara så kul och trevligt att umgås med alla som man känner lite och som man nu lärde känna lite mer, för många som kom var uppfödare av sheltisar och som vi träffat på olika utställningar.

I går innan vi skulle åka hem så  skulle Piia få ta sig en titt på vilken av grabbarna vi skall anmäla till Vilsta om ca en månad. Hon trodde att beslutet skulle vara lätt, men det var det inte. Vi beslutade att hon skulle fundera några dagar och att vi sen skulle höras av igen för att få grepp om vem som kan kandidera dit.

Landade igen här på Gotland i natt och stannade till hos kontaktfamiljen där Janne och jag sov några timmar innan vi plockade med oss C hem i morse. J han åkte hem i går med bussen och var hemma själv. Det är han jätte duktig på.

Idag så har jag jobbat som vanligt och Janne han har tömt husbilen efter helgens övningar. Nu i kväll så tog Janne och J hundarna för jag hade 122 sidor teori att plöja igenom inför jägarexamen på onsdag. Har ju inte riktigt hunnit i helgen så att säga och dagarna går ju fort när man skall läsa sånt här.

Det var då en kort sammanfattning över vad vi har haft för oss i några dagar. Kul var det i alla fall att kunna förgylla hennes 50 års dag. Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0