Recension av J:s kaka

Då var kakan sen igår uppäten och slut.
Vi började med att äta den ljummen med vispgrädde till och den var väldigt god och hallonens syra kom verkligen fram.
Men idag så åt vi upp det sista och då var den rumstempererad med bara lättvispad grädde till och då var den ännu godare.
Så summan av det hela blir att den kommer att göras, men att den skall ätas rumsvarm med lättvispad  grädde och det bästa av allt är att den inte innehåller så mycket socker utan mera kakao. Det gör att det nästan blir som mörk choklad som man köper i affären med hög cacao halt i.

J han är då lite sur idag ashamed smileysför han får inte träna som han vill, för en envis förkylning som varken bryter ut eller går över. Han och Tobbe har därför gett sig ut på en långpromenad, för att som han säger i alla fall få lite rörelse.

C han är med sin ledsagare och skjuter luftgevär och sen kommer de och skall fika.

Janne och jag har under dagen klippt och sågat ner grenar på ett antal gamla buskar som bara var spretiga och fula, inte blev de snyggare nu inte, men till sommaren så kanske de blir det, annars blir det nästa sommar.
Jag passade samtidigt på att träna lite med Stig-Helmer inför utställningen om ca 2 veckor.

Vår dag med hundarna började ute i Norra Gattet


på en låååååång skön promenad (men idag vara det mulet och blåste lite) och det var kring 0:an så det gjorde att hundarna for som galningar och det hade antagligen varit jakt där ute igår för det var massor med goda fina spår att följa och lukta i.

Senare väntar en promenad med resten av gänget och i morgon är det arbetsdag igen.

Ta vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram

Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0