Då var vi igång. smiley icons

Som rubirken menar så är nu alla hundträningar som är som öppethus nu i full gång, dels i Fleringe där det nu kommit en ny grupp som allt startar kl. 8 på morgonen och det är en fortsättnings grupp där deltagarna kan träna vidare på olika moment som de vill eller behöver träna mera på.
 
Så är nu Fårö öppethus gruppen igång också och det kändes bara så kul i söndags att det var uppskattat. Men det är med den som med Fleringe, att jag inte vet vad eller vilka som kommer och det är ju i sig lite spännande. De var bara å duktiga fast det var stor spridning på kunskaperna i gruppen från lydnads klass 1 hundar till valp. Men alla verkade vara nöjda och glada över arrangemanget, återstår att fundera över om det skall bli 2 grupper eller ej.
 
Med på Fårö så var J också, och han var bara så duktig i helgen för han körde trimmer både på lördagen och söndagen, så nu skall det bara klippas där och det är ju inte bara så bara, då det inte varit något där på de senaste 25 åren. Janne han gjorde klart grinden så att inga hundar kan springa ut på vägen. Så det är på gång det också. Jag hoppas att vi kan vara där i vår när vi skall köra öppethus på Fårö med.
 
Den tänkta spår kursen som kommer att vara i november är fulltecknad och det är bara så kul. Det är ju inte meningen att man skall bli proffs på att spåra, men i alla fall få grunderna för att jobba vidare, eller som en aktivitet till sin hund.
 
J han har nu börjat på sin bilteori och även kört sin första körlektion på körskolan som han tyckte var bra. C han har börjat på en crawl kurs på Idrottscenter och han tyckte det var hur kul som helst, men jobbigt så klart.
 
celebrity fashion gallerySen var det där med JANTE lagen på Gotland igen och det gör att en stackars hund som kunde ha blivit opererad här på Gotland i lördags fick vänta med operationen till igår och idag på fastlandet. Bara för att man inte vill/kan sammarbeta utan att titta snett på varandra. Att det skall vara så himla svårt att sammarbeta här ute på vår ö, jag begriper det inte. Och definitift inte varför man måste hålla på så här i stället för att hjälpas åt så att allting alltid blir till det bästa. Men jag har väll någon egen uppfattning om att sammarbete lönar sig i stället för att baktala, snack skit och streta emot.
men det är klart att det sitter väll i generna här ute på något vis.
Nog om detta för den här gången.
 
 
I morgon drar C på lägerskola några dagar och vi tar husbilen och åker ut i ingenstans eller rättare sagt till vårt älskade Norra Gattet, ni har säker hört ordet förut.
 
 
Ta nu vara på värden där ute och varandra.
 
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0