Lyckliga!!!

Idag hade vi ett gäng superlyckliga hundar, för vi fick äntligen tillbaka vår bil från verkstaden där den stått i en vecka. Så i eftermiddags blev det en tur till skogen där fåglarna började få vårkänslor och solen sken, helt underbart även om det ännu var lite snö på marken, men vad skall vi vänta oss det är ju bara början på februari.
 
Tur att vi äntligen kan börja åka ut igen för Tanten hon tycker det är as kalas tråkigt att gå i koppel på byn så det blir till att släpa henne runt och det har blivit värre och värre för var dag som gått. Men i skogen var det minsann fart under fötterna.
 
Det att bilen då var på verkstaden gjorde att Janne fick ta bussen till Visby i går när han skulle in. Knske en spännande upplevelse.
 
Räknande med att jag skulle mjukstarta på jobbet, men det blev lite åt andra hållet, i alla fall den här veckan och nästa eventuellt med, återstår att se. Men ett är säker att gymmet blir lidande eller min kropp om det skall vara rätt. För jag är trött när kvällen kommer då vår Spott (katt) ser till att hålla igång hundarna på nätterna vilket gör att nattsömnen inte alltid är vad den skulle.
 
Jag börjar nog även komma över min soppfobi för tänk jag gjorde en egen svampsoppa igår kväll till Janne och mig, det var riktigt mumsigt och verkligen enkelt. Det får nog bli någon mera gång. Det har jag ju att tacka Agnetha för, att hon introducerade mig i soppornas värd.
 
Ta nu vara på varandra där ute i värden. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0